Gokart pályát szeretnék épiteni. Segitséget szeretnék kérni, hogy mi a menete egy ilyen vállalkozás beinditásának. Milyen engedélyek kellenek és milyen követelményeknek kell megfelelni?
szerintem különösebb engedélyek nem kellenek hozzá, de szerintem meg van szabva, hogy hol nem lehet ilyet. pl: családi házak mellett, ahol zavarják a köznyugalmat
a másik, hogy mivel ez egy szolgáltatás, nyilván adózni kell utána
és ha már belekezdesz, illik lennie a pályádon legalább 8-10 gokartnak, aminek darabja nem olcsó, de ez magánvélemény
szerintem még úgy lenne a jó, ha megpróbálsz a körzeted határába telket venni, vagy földterületet, és ott felépíted olyanra, amilyenre gondolod, de szerintem ezt a kérdést kiirhatnád a jogi témakörbe is, hátha tudnak ott segíteni többet
Szerintem egy tűzvédelmi rendszerrel ellátott helynek kell lennie amit a tűzoltóság átnéz. Poroltó miegymás.
Meg egy telek kell hozzá.
Szerintem más extra dolog nem nagyon.
Vállalkozói vagy valami üzemeltetői engedélyt gondolom ki kell váltani hogy üzemeltethesd a pályát. Magán célra csak egy telek kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!