Elkezdtük 6 hónaposan a husi bevezetését. Az működőképes, hogy a csirkemellet összekockázom, kicsi sós vízben megfőzöm, turmixolom, és jégkockatartóba lefagyasztom? Egy kis főzelékbe egy olyan jégkockányi elég, Ti hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 20:02
1/5 anonim válasza:
Én nyersen kockáztam fel, egyesével becsomagoltam, betettem a fagyasztóba és frissen főztem együtt a zöldséggel.
2/5 anonim válasza:
én pont így csak só nélkül, 8 hónapos koráig én nem adnék fűszert, hogy még egy-két hónapig anélkül is megegye a pépeket. Ha már az elején sózol, követelni fogja a sós ízt. ugyanez a helyzet a cukorral és minden édesítővel
3/5 anonim válasza:
En is nyersen tettem el neki kis adagokba. Sozni ekkor meg nem soztam semmit csak ra 2-3 honapra. Frissen jbban szerettem megfozni. :-)
4/5 anonim válasza:
Én felkockáztam, megfőztem és így darabosan fagyasztottam. A zöldséget mindig frissen főzöm, a husit a végén dobtam a vízbe, hogy felolvadjon és egyszerre turmixoltam. Nekem így volt egyszerűbb.
5/5 anonim válasza:
40-50 grammonkent felkockazva csomagolom zacskóba, ez kb két napi főzelékhez elég is. Amikor kell, akkor kiveszem a fagyasztobol, melegvizben nagyjából fel is enged, mikorra végzek a többi alapanyag előkészítésével. Így egyszerre parolok meg mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!