SOS! Működőképes lenne ez a "büntetéscsere" így?
Hazugság=bünti!
Kegyetlenül utálom a hazugságot! Szülőnek hazudni pedig a legnagyobb vétek!
Én sem engednék!
Biztos h nem cserélném ki a büntetésedet. Amit mondtam megmondtam.
Egyébként egy kicsit szülői tekintély romboló lenne hogy még a " büntiben" lévő találja ki h mit mire cserélne....
Egy próbát megér.
A szüleidről meg megvan a véleményem, már bocs. Egy ennyire fájó ponton büntetnek, apróbb hazugságok miatt? Még meg is érteném, ha valami hatalmas bűnt követtél volna el, például olyat, amiből rendőrségi ügy lett volna, de így? Büntetés helyett inkább magukba kéne nézniük, hogy a lányuk miért nem bízik bennük, vagy miért fél tőlük. Mindenesetre, ha tizennégy éves koromban velem toltak volna ki ennyire valami piszlicsáré ügyek miatt, én még inkább elfordultam volna tőlük... tényleg azt hiszik, hogy miután ezt megtették veled, majd az őszinteség mintapéldanya leszel és mindent megosztasz velük?
Hálát adok az istennek, amiért nekem normális szüleim vannak, akik ennyi idős koromban a lelkiismeretemre próbaltak hatni, és nem olyan dolgokat tettek velem, amiért max. dühöngtem volna.
Nyilván nem annyit hazudtál, hogy a cica itta meg a tejet, szóval jogos a büntetés.
Nem cserélném be, így talán megtanulod, hogy a hazugság csúnya, buta dolog - mellesleg van értelme?, úgyis kiderül.
A telefont meg úgyis kisírod egy idő után, meg ha már így hazudozol, simán kijátszod majd a szüleidet.
Az exnek a közös jövőnkbe került a játszmázása, szóval te még jól jársz.
Nem, a buntetes semmit sem er ha ki lehet bujni elole.
Plusz azon sem kell aggodnom hogy leiszod magad es/vagy meghuzatod magad az aktualis alfahimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!