Szerintetek mennyire lenne működőképes (elsősorban anyagilag) egyedülnevelni 2 kisikolást?
Régòta számolgatok,mert a "majdcsakleszvalahogy"-ra nem merek belevágni a különélésbe,párkapcsolatként viszont már nem működünk.
A gyerekek érdeke mindkettőnknek elsődleges szerencsére, viszonylag kultùráltan lezajlana minden. De félek az anyagiaktòl....
A férjem sem keres tùl jòl,én sem,kettőnkéből éppen elevickéltünk.közös felügyelet került szòba,de ìgy nincs gyerektartás ha jòl tudom.nem,vagy csak annyira minimálisan tudna anyagilag segìteni,hisz neki is meg kell valahogy élnie,nem akarom ellehetetlenìteni,tehát igazábòl tőle befolyò összegre nem alapozhatok.Maradna az én fizum+csp,összesen netto 130-140ezer. Anyukám házának emeletén lakhatnánk(kapnánk 2 szobát,wc zuhanyzò is van,de a konyha közös).Legalább havi 40 lenne a rezsibe+kajába beszállni,télen a fűtés miatt ez még több.nekem kéne kocsi a napi logisztikához,suiliba hordani a gyerekeket,plusz meloba járni,ennek költsége is lejön,tehát max30-40 maradna kaján kìvül mindenfélére(euházkodás,sport a gyerkekenek vagy program,esetleges betegeskedés stb...)
Ti be mernétek vállalni?
Igen.bocsánat.péntek délutántòl szombat estig/vasárnap reggelig vele lennének,esetenként pl suliszünetben hosszabban is akár.hét közben is lehetne találkozniuk természetesen.egy városban lakunk,mint szülő semmi kifogásom nincs és nem is lehet ellene,a kapcsolattartást mindketten ugyanolyan fontosnak tartjuk.
sőt,a munkám miatt valòszìnűleg kéthetes váltásban ő szedné össze a gyerekeket suli után,belefér fagyizás,játszòterezés stb,amìg én átveszem őket.ìgy szinte napi kapcsolatban madnának apával is.plusz péntek du és szombat egész nap. Ennél jobbat nem tudunk kitalálni,csak nem tudtam hogyhìvják hivatalosan ha ìgy megegyezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!