Szülők mit szólnátok ha a 18 éves fiatok nem fürdene meg?
Figyelt kérdés
pedig holnap suli2017. febr. 15. 19:51
11/15 anonim válasza:
7-es, de ertelmes vagy...
Nalunk suliidoben ilyen dolog kizart!
12/15 anonim válasza:
Az olaszok heti egyszer furdenek.
Sot nekem volt egy exem aki neha 2-3 napig nem furdott . Fuj, nem, tudom, hogy birtam, valoszinu eros volt a rozsaszin kod.
Ha ez rendszeres na, akkor mond, hogy ismertel ilyet es sosem talalt baratnot.
13/15 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de csak azért, mert valaki kihagy egy napi fürdést még nem lesz büdös, pláne ha egész nap nem csinált semmi olyat amitől úgymond "koszos" lehetne, vagy izzadt, vagy bármi.
14/15 anonim válasza:
Attól h nem fürdik nem igénytelen. nem tudhatod hogy hol mossa-e magát.
Én nő vagyok, de nem minden nap fürdök, csak ahol kell ott mosom meg magam, ha izzadtam akkor természetesen fürdök. Nincs semmiféle szagom mert tisztálkodok rendesen, és nem szárad ki a bőröm mint régen, a sok kemikáliától.
15/15 anonim válasza:
Közölném vele, hogy nem normális, büdös, és takarodjon fürdeni,vagy én fürdetem meg (ez utóbbi mindkettőnknek kínos lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!