Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők mit szólnátok ha a 18...

Szülők mit szólnátok ha a 18 éves fiatok nem fürdene meg?

Figyelt kérdés
pedig holnap suli

2017. febr. 15. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

7-es, de ertelmes vagy...

Nalunk suliidoben ilyen dolog kizart!

2017. febr. 15. 22:09
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Az olaszok heti egyszer furdenek.

Sot nekem volt egy exem aki neha 2-3 napig nem furdott . Fuj, nem, tudom, hogy birtam, valoszinu eros volt a rozsaszin kod.

Ha ez rendszeres na, akkor mond, hogy ismertel ilyet es sosem talalt baratnot.

2017. febr. 15. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudjatok, de csak azért, mert valaki kihagy egy napi fürdést még nem lesz büdös, pláne ha egész nap nem csinált semmi olyat amitől úgymond "koszos" lehetne, vagy izzadt, vagy bármi.
2017. febr. 20. 15:17
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Attól h nem fürdik nem igénytelen. nem tudhatod hogy hol mossa-e magát.

Én nő vagyok, de nem minden nap fürdök, csak ahol kell ott mosom meg magam, ha izzadtam akkor természetesen fürdök. Nincs semmiféle szagom mert tisztálkodok rendesen, és nem szárad ki a bőröm mint régen, a sok kemikáliától.

2017. ápr. 26. 20:24
 15/15 anonim ***** válasza:
38%
Közölném vele, hogy nem normális, büdös, és takarodjon fürdeni,vagy én fürdetem meg (ez utóbbi mindkettőnknek kínos lenne)
2017. ápr. 27. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!