Szülők! Ti mit tennétek/szólnátok ha a 16 éves fiatok az egyik lány "ismerősével" rendszeresen szexelne?
Azért ne legyen már ennyire természetes, hogy 15-16 éves gyerekek szexkapcsolatban vannak érzelmek nélkül!
Nekik pont most kéne oltári szerelmesnek lenni!
Ha a kiscsajt teherbe ejti, és netán későn derül ki, akkor olyannal köti össze egy közös gyerek, akit nem is szeret. Márpedig 100% biztos védekezés nincs.
De nekem ez így sok(k) lenne, hogy a fiam ilyen szinten sekélyes érzelmileg. Azt hiszem, baromi gyorsan elbeszélgetnék vele!
De te mégis honnan tudod,hogy szexelnek?
16 év alatt ennyi bizalmat sikerült kiépíteni kettőtök között?
Inkább örülj,hogy nem az utcán csavarog.
Én biztos,hogy nem csinálnék semmit,fiatalok,biztonságos helyen vannak és semmi rosszat nem csinálnak.
A védekezésről meg annyit,hogy ha a szülő foglalkozott 15-16 évig a gyerekével és nem csak abból álltak a beszélgetések,"hogy mi volt a suliban?"/"mit kérsz vacsorára?",akkor nem kell aggódni.
Ha viszont lusta voltál erről beszélni a gyerekkel egyenlő! félként(értsd. nem úgy,hogy majd én okos felnőtt elmondom 15 percben a hülye gyereknek a tutit a szexről meg az AIDS-ről),akkor imádkozz,hogy van annyi esze,hogy a megfelelő forrásokból tájékozódik.
Akkor inkább úgy mondom hogy nem biztos az érzelmeiben.
Felvilágosítva fel lett még 13 éves korában. Védekezésről is tud. És onnan tudom hogy elmondta nekem. Szólt hogy jön át a lány, és megkérdeztem hogy mit szoktok csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!