Alexandra000 kérdése:
Heloo van egy barátnőm ki kb 4-5 hetes de a barátja drogozott de csak hébe hoba a lány cigizik rendszeresen mennyire folyásolja be ez a babát?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 16:38
1/10 anonim válasza:
Na, most kapni fogod rendesen a válaszokat. :D
2/10 anonim válasza:
A sperma sérült lehetett, a lány meg rendszeresen fojtogatja. Szerinted mennyire befolyásolja?
3/10 anonim válasza:
baba függő lesz,és nem fogja abab hagyni a sirást,, beteg lesz
4/10 A kérdező kommentje:
Kőszi a válaszokat
2016. jan. 29. 18:54
5/10 anonim válasza:
4-5 hetes terhesség, szóval ez még csak most derülhetett ki. Ha abbahagyja a dohányzást, akkor abból nem lehet gond. A drogozáson mit értesz? Mert nagyon nem mindegy, hogy hébe-hóba elszívott egy spanglit (persze az sem jó) vagy valami keményebb dolgot tolt... A "befolyásolni" ige pedig nem szétválasztható, tehát nincs olyan, hogy "folyásolja be"
6/10 anonim válasza:
Egyébként a baba nem lesz függő, mivel ha anyuka nem használ semmit, akkor Ő nem kapja az anyaméhben a cuccot. (Itt a drogra gondolok)
7/10 A kérdező kommentje:
Kősz h irtál de nem nyelvtan tanárt kértem csak tanácsat nem kell ideirnod hello
2016. jan. 31. 15:34
8/10 anonim válasza:
Ohh...Megsértődtél? Ahogy elnézem, szükséged volna rá...
9/10 anonim válasza:
Nem kellene megsertodni. Sztem tök sokat lehet itt tanulni magyar helyesirasbol.....😊😂😂😂😂
10/10 VCamiMyra válasza:
En is cigizek de ha tudnam hogy terhes lettem azonnal letennem.Telefonrol eleg nehez figyelni a helyesírásra.egyebjent milyen drog mert nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!