Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit tennétek/szólná...

Szülők! Ti mit tennétek/szólnátok ha a 16 éves fiatok az egyik lány "ismerősével" rendszeresen szexelne?

Figyelt kérdés
A fiam 16, a lány 15. Naponta járnak egymáshoz (vagy a fiam a lányhoz, vagy a lány hozzánk). A fiam azt mondja nincsenek együtt, csak barátok, szórakoznak.

2016. szept. 24. 15:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
Az ösztön utat tör! Inkább felkell világositani őket a biztonságos szexről.
2016. szept. 24. 20:02
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó, nem állatok ők hogy ösztönből párosodjanak...
2016. szept. 24. 20:04
 13/22 anonim ***** válasza:
56%

Őszintén? Örülnék, hogy ilyen bizalmas kapcsolatot sikerült kiépítenem a fiammal, hogy elmondja az ilyet, de ugyanakkor egy kicsit aggódnék érte, mivel 16 évesen tényleg az az átlag, ha fülig szerelmes valakibe. :) Viszont az egyik fiúbarátom is kúrkált egyik volt osztálytársunkkal 9-10.-ben szinte napi szinten és a srác mégis tök rendes, már majdnem két éves kapcsolata van (más lánnyal persze) csak épp kiélte magát.

Ha mindent tud a védekezésről és felelősségteljes, akkor nem lesz baj.

2016. szept. 24. 20:18
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

Hú kérdező,ez nekem így nagyon zavaros:/

Konkrétan azt mondta a fiad,hogy szexelnek?

A kérdésedben azt írtad,hogy azt mondta,hogy szórakoznak.

A szórakozás sok mindent jelenthet,nem csak szexet...

De ha mégis szexelnek,akkor sincs értelme tiltani.Úgyis kívánni fogják és ha otthon nem lehet,majd megoldják máshol.

A felvilágosítás egyébként nem olyan dolog,hogy egyszer elmondtam a lényeget és kész.

ennek folyamatosan témának kell maradnia(persze nem ráerőltetve a gyerekre),és főleg az érzelmi részével kell foglalkozni.A testi dolgokat úgyis tudják, a helyes óvszerhasználat se nagy dolog,viszont azt hogy hogyan kezeljék az érzelmeiket nem tudják sehol megtanulni.

2016. szept. 24. 20:19
 15/22 anonim ***** válasza:
22%
Nem biztos hogy van a dologban érzelem.
2016. szept. 24. 21:13
 16/22 anonim ***** válasza:
8%
szobafogság!!! telótól eltiltás 1 hónap minimum .
2016. szept. 24. 22:06
 17/22 A kérdező kommentje:
A farmerja zsebében találtam óvszert. Kérdeztem tőle, hogy le e feküdtetek, és mondta hogy igen. Telefontól nem fogom ez miatt eltiltani, meg szobafogságot adni, úgy is megoldják valahogy hogy találkozhassanak.
2016. szept. 25. 10:45
 18/22 anonim ***** válasza:
19%
Nem értem hogy miért kéne ezért szobafogságot adni.
2016. szept. 25. 15:27
 19/22 anonim ***** válasza:
30%

Most ezzel az egésszel mi a baj?

Jól fejlett egészséges fiatalok gondolom, és igen az ösztön utat tör.

Miért ir hülyeséget nem állatok.... mert nem az öszteni súgják meg hogy ez a lány kell nekem?! Atya-gatya! De most komolyan nézzünk már magunkba egy kicsit és valljuk be ki mikor szexelt először.

A szobafogság meg telót elvenni az meg röhejes megoldás.

A kérdezőnek jó viszonya van a gyerekével ezzel meg egyenesen elcsöszné.....

Az a lényeg mindig legyetek bizalmi kapcsolatba és akkor nem lehet baj!

2016. szept. 25. 16:51
 20/22 anonim ***** válasza:
69%
Nem mondom azt, hogy nagyon korai, de ha érzelem nélkül szexelnek, az elég gáz.
2016. szept. 27. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!