Szülők! Ti mit tennétek/szólnátok ha a 16 éves fiatok az egyik lány "ismerősével" rendszeresen szexelne?
Őszintén? Örülnék, hogy ilyen bizalmas kapcsolatot sikerült kiépítenem a fiammal, hogy elmondja az ilyet, de ugyanakkor egy kicsit aggódnék érte, mivel 16 évesen tényleg az az átlag, ha fülig szerelmes valakibe. :) Viszont az egyik fiúbarátom is kúrkált egyik volt osztálytársunkkal 9-10.-ben szinte napi szinten és a srác mégis tök rendes, már majdnem két éves kapcsolata van (más lánnyal persze) csak épp kiélte magát.
Ha mindent tud a védekezésről és felelősségteljes, akkor nem lesz baj.
Hú kérdező,ez nekem így nagyon zavaros:/
Konkrétan azt mondta a fiad,hogy szexelnek?
A kérdésedben azt írtad,hogy azt mondta,hogy szórakoznak.
A szórakozás sok mindent jelenthet,nem csak szexet...
De ha mégis szexelnek,akkor sincs értelme tiltani.Úgyis kívánni fogják és ha otthon nem lehet,majd megoldják máshol.
A felvilágosítás egyébként nem olyan dolog,hogy egyszer elmondtam a lényeget és kész.
ennek folyamatosan témának kell maradnia(persze nem ráerőltetve a gyerekre),és főleg az érzelmi részével kell foglalkozni.A testi dolgokat úgyis tudják, a helyes óvszerhasználat se nagy dolog,viszont azt hogy hogyan kezeljék az érzelmeiket nem tudják sehol megtanulni.
Most ezzel az egésszel mi a baj?
Jól fejlett egészséges fiatalok gondolom, és igen az ösztön utat tör.
Miért ir hülyeséget nem állatok.... mert nem az öszteni súgják meg hogy ez a lány kell nekem?! Atya-gatya! De most komolyan nézzünk már magunkba egy kicsit és valljuk be ki mikor szexelt először.
A szobafogság meg telót elvenni az meg röhejes megoldás.
A kérdezőnek jó viszonya van a gyerekével ezzel meg egyenesen elcsöszné.....
Az a lényeg mindig legyetek bizalmi kapcsolatba és akkor nem lehet baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!