Szülők mit szólnátok ha a 18 éves fiatok nem fürdene meg?
Figyelt kérdés
pedig holnap suli2017. febr. 15. 19:51
1/15 anonim válasza:
Van olyan nézet, amely szerint egészségtelen a napi fürdés és szappanos, tusfürdő mosakodás, mert megszünteti a bőrt védő, a baktériumok által létrehozott védő savköpenyt. A dolog másik oldala, hogy emberi közösségben nem illik koszosan, büdösen és ápolatlanul megjelenni.
2/15 anonim válasza:
Nem, felnőtt ember, az ő dolga hogy utáltatja meg magát a környezetével.
4/15 anonim válasza:
Semmit,felnőtt ember.
Nem téged fog mindenki igénytelennek elkönyvelni,hanem őt...
6/15 anonim válasza:
Reggel azért zuhanyzik? Tiszta, ápolt egyébként? Mert akkor semmit.
7/15 anonim válasza:
Mivel én mosom a ruháit és az ágyneműt is, ráadásul mikor átölel, akkor nem akarom lehányni, ezért én fakanállal szoktam bekergetni a zuhany alá. :)
8/15 anonim válasza:
Ha csak egyszer csinálja, semmit. Lehet hogy nagyon kifáradt, nincs már ereje megfürödni, gyorsan lefekszik. Ha rendszeresen csinálná, nem hagynám. Nem hiányzik, hogy a suliban észrevegyék rajta!
9/15 anonim válasza:
Ha németek vagytok legalább részben, akkor ezen nem csodálkoznék. Igényes népek fürdenek minden nap.
10/15 anonim válasza:
Aki nem szólna neki, az nem is szokta átölelni a gyerekét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!