Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit képzel ez a gyerek magáról?

Mit képzel ez a gyerek magáról?

Figyelt kérdés
Most voltunk unokatestvéreméknél akinek a fia le se jött az emeletről köszönnöni, mert neki: tanulnia kell. Ez azért durva. Mondtam is a szüleinek, hogy azért el kéne vele beszélgetni kinek hiszi magát, én már rég lerángattam volna a gyerekem a vendégekhez. Minek ilyenkor tanul? Tanulhatott volna korábban direkt szóltam nekik 4-kor hogy megyünk úgy 6 fele, mert nekem úgy jó. Most értünk haza úgy fél órája, és végig az emeleten volt mintha ott se lennénk. Csak szerintem felháborító?

2017. febr. 2. 21:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülnél, hogy a mai világban vannak olyan kamaszok, akik tesznek a jövőjükért...
2017. febr. 4. 18:13
 22/24 Barbara43 válasza:
100%
Sokszor én sem megyek le. Minek? Olyat kérdeznek hogy "Hogy megy a suli?" és ennyi. Most erre minek?
2017. máj. 20. 16:16
 23/24 Barbara43 válasza:
22-es vok. Jó köszönni lemegyek meg minden de azért a sablon kérdésekre már minek ?
2017. máj. 20. 16:18
 24/24 anonim ***** válasza:
te se vagy 100 as, agyatlan
2022. aug. 26. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!