Kire hallgat a kamasz fiad?
A fiam 12 éves és senkire nem hallgat, csak a kosáredzőjére. A tanárai mondhatnak bármit nem csinálja meg, amit én mondok neki az se igazán érdekli, a nagyszüleiből bolondot csinál. stb.
Már mindenki magyarézta neki mennyire fontos a tanulás, de ő nem tanult soha. Egy hete beszélgetet erről az edzőjével és azóta napi 1,5-2 órát tanul. (Eddig heti fél óra volt az átlaga.)
A cipőjét nem szereti tisztítani. Volt olyan, hogy szem- és fültanúja voltam annak, hogy az edzője annyit mondot neki: "Danika, nézzd meg milyen sáros a cipőd" és erre a fiam ment vissza az öltözőbe cipőt pucolni. Én pedig bármit mondok neki, arra azt mondja, hogy mindjárt csak még vmit megcsinálok. Természetesen amire kérem azt "elfelejti".
Régen nem szerette átadni a helyét a buszon. Egyszer az edző mondta, hogy "azért, neked jobban kellene bírni az állást, mint az időseknek" és azóta mindig átadja a helyét.
Miért van az, hogy senki másra nem hallgat, de amit az edzője moond az szent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!