Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én már teljesen megőrülök!...

Én már teljesen megőrülök! Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

10 és fél éves vok, de teljesen kiborítanak a 9 évesek..Pl. van egy 9 éves csaj, aki tök jó fej, meg minden, megkérdezte, h van-e pasim, amikor nemmel válaszoltam, úgy nézett rám, mintha azt mondtam volna, h életemben nem ültem kocsiban. Tudakoltam, h mire jó 10 évesen pasizni, arra, h kézenfogva sétálj vele, és adj a szájára egy puszit?, izgatott mosollyal azt felete, h pontosan...

Aztán egy másik 9 éves dezodort használ, egy 11 éves szólta le, h minek az neki, a válasz: "Mert én már nagylány vagyok." és ehhez eléggé lenézően nézett a csajra. -.- A 3. jómadár szintén egy 3.-os, azt állítja magáról, h ő milyen vagány, h parfümöt, sminket használ, kockás cuccai vannak, meg olyan ruhákat hord, amilyet az emok "szoktak". És h ő most "emóS".

Lehet, h csak 1 évvel fiatalabak nálam, de kiborítanak! Ami viszont a jó, h nem érzek köztük magam elmaradottnak, inkább normálisnak.

De hogyan bírjam ezt ki?!

10/L

2010. máj. 4. 20:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Bocs a gépelésért, át szoktam olvasni, szmomra érthető az, amit írok. O.o

Am igazából a sminkelésről meg a parfümről annyit, h ez nem is lenne zavaró, de a wc-ben csinálja mindezt. Vmi méregdrága izéből fúj magára v hússzor, kiselőadást tart a bnőinek a legújabb kölnijéről, sminkelés, megint kiselőadás, aztán lehordja őket, h miért nem csinálják utána mindezt.

A szánalmas alatt nem azt értem, amit csinálnak, hanem amit közben gondolnak Rólunk, hülyékről, h nem tesszük azt, amit ők. Meg úgy a viselkedésük is...

2010. máj. 5. 06:48
 12/23 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondok, hogy NINCS Veled semmi baj! Maradj mindig ilyen okos és megfontolt!!! Minden jót kívánok Neked!!!
2010. máj. 5. 07:32
 13/23 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nem Te vagy az, Maya? O_O Ha nem, bocsi. Ja és jó látni tényleg, hogy még vannak normális 10 évesek is itt a Földön. :D

10/L, Eszti ^^

2010. máj. 5. 13:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Végre!!!1 normális lány.Teljesen egyetértek Veled!Minek nekik 9 évesen "pasi"??Amugy ne is törődj velük,Te jársz jó úton és nem ők:):):)Amugy 9 évesen "emos"?13/L
2010. máj. 5. 18:45
 15/23 anonim ***** válasza:
En csak par evvel vagyok nalad idosebb (7:)) de rettentoen orulok, hogy nem kesobb szulettem, mert bizony a falat kaparnam az ilyen osztaly/iskolatarsaktol. Komolyan, rettento gaz ilyet mondani 17 evesen, de az en idomben a lanyokat nem ez erdekelte, hanem egymashoz jartunk at barbie babazni es a fiukrol egyontetuen az volt a velemenyunk, hogy hulyek:D
2010. máj. 5. 20:45
 16/23 A kérdező kommentje:

13:22: Nem, nem ő vagyok. Mert? O.o

Am azt nem értem, h miért írja mindneki azt, h 10-14 évesen még barbizzon..Meg h ő azt csinálta. Jó, persze lehetséges, de az kb. a '70-es, '80-as években volt. a 21. században má nem nagyon barbiznak 7 év fölött...

2010. máj. 7. 17:00
 17/23 anonim ***** válasza:
Nálunk volt olyan lány akihez a szülei 2.-ban a farsangra hívtak egy kozmetikust, és vagy 1,5 órán keresztül sminkelte, haját fonta ... Az anyjának meg soha nem láttam az arcát, mert annyi smink volt rajta.
2010. máj. 8. 21:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Te Úr Isten..Ez már tényleg beteges...
2010. máj. 8. 21:50
 19/23 anonim ***** válasza:
En pont a 21. szazad kapujan lettem 7 eves, es barbieztam:p Nagyjabol 12-14 evesen hagytam abba:D Es a baratnoim is.. Egymashoz jartunk at babazni, vicces volt:D
2010. máj. 8. 22:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát sok értelmeset én sem fogok tudni hozzátenni, csak azt, hogy örömmel tölt el, hogy vannak még ilyen értelmes lányok mint te!!!

Nagyon rossz látni, hogy merre halad a világ...Pont arra, amerre ez a 3 lány... egyre korábban fiúznak/csajoznak/szexelnek/sminkelnek/magassarkút hordnak/divatoznak, elkurvul az ifjúság :S És a legrosszabb, hogy lenéznek másokat.

A dezodorzós kislány tényleg nem túl durva, de a másik kettő :S hol vannak az ilyeneknek a szüleik? :(

Szerintem egyébként ne foglalkozz velük! Igazad van, te értelmes vagy, és a korodhoz méltóan viselkedsz! Legyél felhőtlenül gyerek, amíg még megteheted (minél tovább:). ha meg valaki piszkál, mondd meg neki, hogy legalább nem leszel már 14 évesen r.banc, és tegyél magasan a véleményükre ^^

21/N

2010. máj. 9. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!