Én már teljesen megőrülök! Miért csinálják ezt?
10 és fél éves vok, de teljesen kiborítanak a 9 évesek..Pl. van egy 9 éves csaj, aki tök jó fej, meg minden, megkérdezte, h van-e pasim, amikor nemmel válaszoltam, úgy nézett rám, mintha azt mondtam volna, h életemben nem ültem kocsiban. Tudakoltam, h mire jó 10 évesen pasizni, arra, h kézenfogva sétálj vele, és adj a szájára egy puszit?, izgatott mosollyal azt felete, h pontosan...
Aztán egy másik 9 éves dezodort használ, egy 11 éves szólta le, h minek az neki, a válasz: "Mert én már nagylány vagyok." és ehhez eléggé lenézően nézett a csajra. -.- A 3. jómadár szintén egy 3.-os, azt állítja magáról, h ő milyen vagány, h parfümöt, sminket használ, kockás cuccai vannak, meg olyan ruhákat hord, amilyet az emok "szoktak". És h ő most "emóS".
Lehet, h csak 1 évvel fiatalabak nálam, de kiborítanak! Ami viszont a jó, h nem érzek köztük magam elmaradottnak, inkább normálisnak.
De hogyan bírjam ezt ki?!
10/L
Bocs a gépelésért, át szoktam olvasni, szmomra érthető az, amit írok. O.o
Am igazából a sminkelésről meg a parfümről annyit, h ez nem is lenne zavaró, de a wc-ben csinálja mindezt. Vmi méregdrága izéből fúj magára v hússzor, kiselőadást tart a bnőinek a legújabb kölnijéről, sminkelés, megint kiselőadás, aztán lehordja őket, h miért nem csinálják utána mindezt.
A szánalmas alatt nem azt értem, amit csinálnak, hanem amit közben gondolnak Rólunk, hülyékről, h nem tesszük azt, amit ők. Meg úgy a viselkedésük is...
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nem Te vagy az, Maya? O_O Ha nem, bocsi. Ja és jó látni tényleg, hogy még vannak normális 10 évesek is itt a Földön. :D
10/L, Eszti ^^
13:22: Nem, nem ő vagyok. Mert? O.o
Am azt nem értem, h miért írja mindneki azt, h 10-14 évesen még barbizzon..Meg h ő azt csinálta. Jó, persze lehetséges, de az kb. a '70-es, '80-as években volt. a 21. században má nem nagyon barbiznak 7 év fölött...
Hát sok értelmeset én sem fogok tudni hozzátenni, csak azt, hogy örömmel tölt el, hogy vannak még ilyen értelmes lányok mint te!!!
Nagyon rossz látni, hogy merre halad a világ...Pont arra, amerre ez a 3 lány... egyre korábban fiúznak/csajoznak/szexelnek/sminkelnek/magassarkút hordnak/divatoznak, elkurvul az ifjúság :S És a legrosszabb, hogy lenéznek másokat.
A dezodorzós kislány tényleg nem túl durva, de a másik kettő :S hol vannak az ilyeneknek a szüleik? :(
Szerintem egyébként ne foglalkozz velük! Igazad van, te értelmes vagy, és a korodhoz méltóan viselkedsz! Legyél felhőtlenül gyerek, amíg még megteheted (minél tovább:). ha meg valaki piszkál, mondd meg neki, hogy legalább nem leszel már 14 évesen r.banc, és tegyél magasan a véleményükre ^^
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!