Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én már teljesen megőrülök!...

Én már teljesen megőrülök! Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

10 és fél éves vok, de teljesen kiborítanak a 9 évesek..Pl. van egy 9 éves csaj, aki tök jó fej, meg minden, megkérdezte, h van-e pasim, amikor nemmel válaszoltam, úgy nézett rám, mintha azt mondtam volna, h életemben nem ültem kocsiban. Tudakoltam, h mire jó 10 évesen pasizni, arra, h kézenfogva sétálj vele, és adj a szájára egy puszit?, izgatott mosollyal azt felete, h pontosan...

Aztán egy másik 9 éves dezodort használ, egy 11 éves szólta le, h minek az neki, a válasz: "Mert én már nagylány vagyok." és ehhez eléggé lenézően nézett a csajra. -.- A 3. jómadár szintén egy 3.-os, azt állítja magáról, h ő milyen vagány, h parfümöt, sminket használ, kockás cuccai vannak, meg olyan ruhákat hord, amilyet az emok "szoktak". És h ő most "emóS".

Lehet, h csak 1 évvel fiatalabak nálam, de kiborítanak! Ami viszont a jó, h nem érzek köztük magam elmaradottnak, inkább normálisnak.

De hogyan bírjam ezt ki?!

10/L

2010. máj. 4. 20:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%

Bocsi, hogy nem tudok érdemlegesen hozzászólni a kérdésedhez, de jó látni, hogy vannak még normális 10 évesek is :)

20/L

2010. máj. 4. 20:35
 2/23 anonim ***** válasza:
Hát nekem is vannak sajnos ilyen osztálytársaim akik ezzel menők én nem vagyok ezzel menő és szerintem te vagy köztük a normális ugyhogy nyugodj meg nem lesznek nagyobbak és te sem leszel kisebb ráérsz még a fiukkal is mert nem leszel k***a csak ennyi
2010. máj. 4. 20:49
 3/23 A kérdező kommentje:

Első: köszi ^^

Második: Nem is szeretnék még pasit. Az igaz, h tetszik vki, de csak tetszik. Különben is, komolyan mit csinálnék vele? Unokanővéremnek is volt "pasija" 9 évesen (8 hónappal idősebb nálam). Mesélte, h amikor találkozik vele, kéz a kézben sétálgatnak és beszélgetnek. Ilyet én is tudnék azzal csinálni, aki nekem tetszik, csak h ezt még nem hívják szerelemnek, se párkapcsolatnak.

2010. máj. 4. 20:58
 4/23 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, h az 1. csajnak, akiről írtam, h jó fej, már ebszóltam, h még enm kéne, meg minden...De nem azért, mert leszólom, hanem - aki nem hiszi, így járt - vhogyan ha vkinek folyton beszólok 1 dologgla kapcsban, leszólom, meg minden, nem sértődik meg, hanem észhez tér és abbahagyja. Tudom, h nem jó módszer a abráti körre tekintve, de mégiscsak hatásos. És ha a bnőm, hallgat rám.
2010. máj. 4. 21:00
 5/23 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem akkora baj hogy 9 évesen dezodort vagy parfümöt használnak.Az viszont a szüleik hibája,hogy nem szólnak rájuk azért hogy ennyi idősen sminkelik magukat.Amikor én harmadikos voltam,senkinek nem járt ilyeneken az esze,fogócskáztunk,fociztunk,mint a normális gyerekek.Te csak maradj ilyen amilyen vagy,ne foglalkozz velük.Attól hogy ilyeneket csinálnak,nem lesznek idősebbek:)

17/L

2010. máj. 4. 21:05
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Előző vagyok.Amúgy nekem sem volt még pasim,pedig már 17 elmúltam,de szerintem még ráérek vele:P
2010. máj. 4. 21:08
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem az a bajom, h dezodort használ, hanem h ettől ő nagylánynak gondolja magát.

Am köszi a válaszokat ^^

2010. máj. 4. 21:13
 8/23 anonim ***** válasza:

Azért csinálják ezt,mert ettől nagylánynak hiszik magukat. :)

Nekem is volt 11 éves egy fiúm.Szerintem ez a gyerekszerelem olyan aranyos,pedig már nem vagyok fiatal.

Tudod,mikor azt hiszed,hogy életed végéig vele parfümöt használni,szerintem természetes az én lányom is használ.

Smink még nagyon korai.

Keress olyan barátokat akikkel nagyából egy felfogásúak vagytok,és őket pedig hagyd,ne foglalkozz velük.

Nem mondom,hogy ők 'szánalmasak',inkább a szüleiket nem értem,hogy engedik egy 3.lányt sminkelni.

Nem kell velük foglalkozni,hagy játszák magukat.

Ettől jobban érzik magukat,te nem fogsz tudni mit tenni.

És kicsit figyelj a gépelésre,mert van amit többször átkellet olvasnom,hogy megértsem mit is akarsz.

Sok Sikert,és jó legyél. :D

2010. máj. 4. 21:33
 9/23 anonim ***** válasza:

Az igen. Én ezeket amúgy mindig kinevetem...Elég szánalmas.

Én 15 évesen sem érzem magamat olyan "nagylánynak".

Pasim sem volt még...de most talán alakulóban van. De ez más téma.:D

2010. máj. 4. 22:07
 10/23 anonim ***** válasza:

Nem tudsz velük semmit csinálni. Ha ők ettől érzik nagylánynak magukat, akkor úgyis azt fogják csinálni. Egyébként jobb, ha megszokod, mert majdnem mindenhol vannak ilyenek, akik azt hiszik, ha azt csinálják, amit 5 év múlva kellene, akkor ők milyen menők. És nem akarlak elkeseríteni, de ahogy tapasztalom, ez csak rosszabb lesz.

Az 1. lánynak most, 9 évesen még csak arra kell egy pasi, h kézen fogva sétáljanak, 2 év múlva már arra, h összefeküdjenek, és te leszel a gyerekes, h 12 évesen még szűz vagy.

A 3. lányra csak azt tudom mondani, h valószínűleg továbbra is csak a divat, meg a smink fogja érdekelni, és aki nem ken fel egy kiló vakolatot a képére minden reggel, és nem a legújabb, vagy legalábbis a neki tetsző divatot követi, azt emberszámba sem fogja venni.

A 2.kal szerintem nem sok gond lehet, csak talán szeretne ezáltal közelebb kerülni a barátnőihez, h ő is csinál vmi nagyosat.

Én nem szeretnék elítélni senkit, csak a mai világban ez így szokott menni, ezek a tapasztalatok. (2 húgom van, nekik is hasonló gondjaik vannak/voltak a barátnőikkel, mint a kérdezőnek.)

És kedves kérdező! Ha ezek a lányok a barátnőid, és ennyire gyerekesek, és idegesítenek, szerintem keress értelmesebb barátnőket. Ha pedig nem vagytok olyan jóban, akkor nem tudsz mit csinálni, tűrni kell őket, mert attól, ha megmondod nekik, h mennyire gyerekesek, és idegesítőek, attól nem fognak megváltozni.

Sok szerencsét hozzájuk! 18/l

2010. máj. 4. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!