Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
13 éves a lányom. Hamar barátkozó,nyílt gyerek.Most összebarátkozott egy 14 éves lánnyal. A lányom 1 hete különóra után kérte,h ezzel a lánnyal had üljenek be egy pizzára.Később telefonált,h menjek,mert rosszúl van.Tök részeg volt,hányt,közben kérte,h bocsássak meg neki.Elbeszélgettem vele később.Megigérte,többé nem tesz ilyet. Egyedül nevelem,az apjára nem számíthatok,engem hibáztat,hogy ez történt.Az imént megláttam,h a latopján a fb bekapcsolva maradt.Mégis a gyerekemről van szó,hát belenéztem.Ez a lány arra akarta rávenni,h vágjanak át egy trükkel és akkor ott alhat náluk a lányom és ott nyugodtan ihatnak,cigizhetnek,valamint szexre akarta rávenni azt a fiút,aki az én lányomnak tetszik,h menjen ő is.Azt hittem,elájulok.Most mit tegyek?Mi lenne a helyes?A lánnyal egy néptánc csoportba járnak,sokszor mennek fellépni.Most már mindig nyomozzak utánuk?2017. jan. 1. 19:00
11/16 anonim válasza:
Veled mit lehet tenni az jó kérdés mert az h 1-2x berúg abba semmi rossz de h te a neki szánt üziket olvasod avval már akad.
12/16 anonim válasza:
Én a másik lány esetét jelezném a gyámügy felé.
13/16 anonim válasza:
Azt a felnőttet kéne megrugdosni aki sok piát vesz kislányoknak.
14/16 anonim válasza:
#11 nem önmagában azzal van a probléma hogy egy kamasz néha berúg. Előfordul, mint ahogy a cigi, a hazugság és a szex is. De könyörgöm, ne 13 évesen.
Nekem is voltak/vannak cifra estéim, csak az a különbség hogy nekem 16-18 évesen van ez a korszakom. Egy 13 éves még gyerek, 7. vagy 8. osztályos. Egy ottalvós bulin nézzenek filmet, hallgassanak zenét, sminkeljék ki egymást és pletykáljanak miközben csokit és pizzát zabálnak. Ne dohányozzanak és szexeljenek.
15/16 anonim válasza:
Beszéld meg a lányoddal, hogy többet nem találkozhat ezzel a lánnyal. És azzal a lánnyal is, hogy többet nem találkozhat a lányoddal.
16/16 anonim válasza:
Egyetértek, hogy a másik lányt a gyermekvédelemmel kell összehozni, amig még lehet rajta segíteni.
Hogyhogy eddig még nem vették észre, hogy baj van vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!