Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
13 éves a lányom. Hamar barátkozó,nyílt gyerek.Most összebarátkozott egy 14 éves lánnyal. A lányom 1 hete különóra után kérte,h ezzel a lánnyal had üljenek be egy pizzára.Később telefonált,h menjek,mert rosszúl van.Tök részeg volt,hányt,közben kérte,h bocsássak meg neki.Elbeszélgettem vele később.Megigérte,többé nem tesz ilyet. Egyedül nevelem,az apjára nem számíthatok,engem hibáztat,hogy ez történt.Az imént megláttam,h a latopján a fb bekapcsolva maradt.Mégis a gyerekemről van szó,hát belenéztem.Ez a lány arra akarta rávenni,h vágjanak át egy trükkel és akkor ott alhat náluk a lányom és ott nyugodtan ihatnak,cigizhetnek,valamint szexre akarta rávenni azt a fiút,aki az én lányomnak tetszik,h menjen ő is.Azt hittem,elájulok.Most mit tegyek?Mi lenne a helyes?A lánnyal egy néptánc csoportba járnak,sokszor mennek fellépni.Most már mindig nyomozzak utánuk?2017. jan. 1. 19:00
1/16 anonim válasza:
Én nem vagyok az eltiltás híve, és nem is hiszek benne, hogy lehet, de nagyjából most van az a pont, amikor mégis ezt javasolnám. Esetleg beszélgess el a másik lány szüleivel, de csak ha békésen tudod a tényeket vázolni, mert lehet, hogy ők meg kikérik maguknak a vádaskodást.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem véletlen,h ilyen ez a lány,ugyanis a szülei elváltak,az apja nem foglalkozik vele,az anyja egyedül hagyja itthon és pasikkal utazgat Egyiptomtól Olaszországig.A részeges eseten csak mosolygott,így nem hinném,h sokat várhatok tőle.
2017. jan. 1. 19:19
3/16 anonim válasza:
Azonnal eltiltanám ettől a lánytól. És minden kapcsolatát ellenőrizném. 13 évesen nem normális dolog délután berúgni, ha 17 lenne nem akadnék ennyire ki.
4/16 anonim válasza:
Nem írtad h hova kellett érte menned amikor berúgott. Ha egy kocsmában kiszolgálnak egy kislányt, fel is jelentheted.
5/16 anonim válasza:
Vinném és hoznám a suliból, kivenném a néptánc csoportból és beíratnám máshová, illetve folyamatos kontroll alatt lenne a kisasszony. Ezt tenném ha tényleg bepróbálkozik nálam a kamu átveréssel.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Nem kocsmába voltak,hanem a lány megkért egy felnőttet,h vegyen nekik italt és az utcán kószáltak. Egy parkban találtam a lányomra,a másik lány elbújt. Hét éve táncol a lányom,imádja, rengeteg kitartás és szorgalom van mögötte és a legjobbak közé van beválogatva,akikkel már eddig is nagy sikereket értek el(pl. fölszállott a páva döntőjéig jutottak) A táncot a lány miatt nem hagyjuk ott. Beszélni fogok a lánnyal és eltiltom tőle a lányom,úgy döntöttem. Az iskolába mindig hozom-viszem,azzal nincs gond. Táncon pedig a tanárt megkérem,h figyeljen oda és szóljon,ha észre vesz valamit.Persze egy ideig se mozi,se már program,aztán meglátjuk.
2017. jan. 1. 21:10
7/16 anonim válasza:
A saját lányoddal beszélj, a másikkal felesleges.
8/16 A kérdező kommentje:
Persze,h a sajátommal beszélek, de a másikhoz is lesz 1-2 szavam.
2017. jan. 1. 21:22
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Nem kocsmába voltak,hanem a lány megkért egy felnőttet,h vegyen nekik italt és az utcán kószáltak. Egy parkban találtam a lányomra,a másik lány elbújt. Hét éve táncol a lányom,imádja, rengeteg kitartás és szorgalom van mögötte és a legjobbak közé van beválogatva,akikkel már eddig is nagy sikereket értek el(pl. fölszállott a páva döntőjéig jutottak) A táncot a lány miatt nem hagyjuk ott. Beszélni fogok a lánnyal és eltiltom tőle a lányom,úgy döntöttem. Az iskolába mindig hozom-viszem,azzal nincs gond. Táncon pedig a tanárt megkérem,h figyeljen oda és szóljon,ha észre vesz valamit.Persze egy ideig se mozi,se már program,aztán meglátjuk.
2017. jan. 1. 21:48
10/16 anonim válasza:
Én nem beszélnék a másik lánnyal, megvan a maga baja. A lányodnak kell megtanulni, hogy kivel barátkozzon és kivel ne, mert rossz emberekkel mindig fog találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!