Miért van ez és mit tudok ellene tenni?
Na, én már rég leültem volna vele beszélni. Keményen kiosztottam volna, hogy NEM NEKEM szült gyereket, ha SZERETNÉK és VAN IDŐM vigyázok rá, de alapvetően ez az Ő feladata, NE pakolja rám.
Amennyiben megsértődik, hát szrok bele, OLDJA MEG!
apja nincs a gyereknek? amúgy igazad van. a te dolgod a tanulás leginkább. hogy a barátoddal is vagy, természetes.
nem a te gyereked, hanem csak a tesòd, ezt tiszteletben kéne tartani. nyilván ha raersz és anyukádnak dolga van akkor vigyázol rá. de amikor semmi dolga anyukádnak, akkor nem kéne radsoznia.
szerintem nyugodtan mondd el neki. és jó messze menj egyetemre, akkor majd rajon. mert elég szemét dolog úgy tenni, mintha nem segítenél semmit. közben meg az ő dolgát is te csinálod néha.
ja és mondjad neki, hogy nyugodtan vállaljon másik gyereket de nem te fogod felnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!