Mit tudunk tenni ellene?
Figyelt kérdés
A egyik osztálytarsam elégge buta de mióta odaült a legjobb barátnőm mellé nagyon megjavultak a jegyei,de nem azért mert tanult ebben 100% biztos vagyok,mert felmérőknél azóta jó jegyei lettek de amikor a tanár/tanárnő külön ülteti őket mindig 1-2es dolgozatokat ir.Az osztálytársainkkal ez minket nagyon zavar.Ja és hogy a barátnőm nem engedi hogy lessen ,mert eltakarja a lapot,de ő akkor is sunyi módon ellesi amit irt.Azt hogy üljön el már javasoltuk nekik de a ,,buta csaj``mindig kiveri a hisztit,hogy erről hallani sem akar.Tanároknak szóltunk de azt mondták hogy ha zavar hunyjuk be a szemünket,mert ők nem tudnak tenni ezellen semmit.Megsérteni nem szeretnénk a lányt,de azért ez már pofátlanság és a jegyekkel még henceg is.X(2011. márc. 13. 18:04
1/3 anonim válasza:
Ti mikre rá nem értek. Hallod, szarjátok már le a fenébe, ő ettől ugyanúgy buta marad és nem fogja sokra vinni, örüljön a hülye fejének és kész. Nem leszel ettől se te, se a barátnőd, se senki kevesebb, de tanuld meg, hogy nem kell minden lényegtelen hülyeségen fennakadni.
2/3 anonim válasza:
nefigyeljetek rá..én nem tudok mit csinálnék vele ha nekem hencegne.fuuh de idegesítő egy srác lehet:D
3/3 anonim válasza:
hagyd csak.ha ennyi esze van,később nagyot koppan :S
de erre figyelmeztessétek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!