Tudunk ellene tenni valamit?
Tudomásomra jutott, hogy egy nem fajtatiszta Amerikai Staffordshire Terrier 15 hónapos szukát bepároztattak, pusztán anyagi dolgok miatt. Azaz szaporítanak. Azt is megtudtam, hogy a kölyköket nem akarják rendesen ellátni azaz az anyának akarnak egy kombináltat beadni mondván ez védi a kicsiket is teljesen. Az anya kutya nincs rendesen táplálva, a gazdának etetésre sincsen pénze. Valószínűsíthetően így a szükséges féreghajtásokat sem fogják a kölykök megkapni. Az elletés egy panel lakásban fog történni. Az illető a facebookjára kirakta a pároztatás képeit nagy menet stb feliratokkal. Ez engem mint tenyésztőt aki 100 ezreket költ a kutyáira a kiállításokra és egyéb dolgokra mélységesen felháborít.
Esély van ilyenkor állatvédőkhöz fordulni, a kutyát elvetetni és olyan gazdihoz adni aki nem elleti őt, rendesen tudja táplálni és rendes kutya életet biztosítani neki. A kölykeimet én csak ellenőrizhető helyre adom el, s ha felmerül a legkisebb esélye is annak, hogy nem megfeleőlen tartják a megkötött szerződés értelmében visszakérem a kutyát, ha nem változtat a hibákon.
Szia!
Igen, ilyenkor fordulhatsz állatvédőkhöz!
Tedd ezt!
(Nagyon szimpatikus vagy!):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!