18éves elmúlt,de mág suliba jár. Édesanyja elvált tőlem. Mit tudok tenni, hogy a fia vagy a rezsibe fizessen vagy a lakhatásért. Elvégre már nem a feleségem és akkor a fia??
Ingyen lakik? Semmit nem csinál itthon 0-24-be gépezik. Jó suliba jár hétköznap (középsuli), de hétvége és a többi. És még tovább akar tanulni (egyetem) ami nem baj. De én ezt meddig fogom nézni a saját lakásomba? Mit tehetek?
Miertlakik nálad, ha semmi kozotok már egymáshoz? Költözzön az anyjához
2016. szept. 4. 18:32
2/15 A kérdező kommentje:
az anyja itt lakik. Nincs pénze elköltözni. De a fia is itt lakik. A fia dolgozni sem akar hétvégenként vagy szünetekben. Az anyja valamennyit pótol a rezsibe és annyi. De én a fiát nem szeretném itt ingyen látni, mert már semmi közöm hozzá. Apjához nem tud menni,mert nem tudnak róla semmit.
2016. szept. 4. 18:48
3/15 anonim válasza:
Kirakod őket és kész. Nem a te dolgod, ha az anyja nem tudja eltartani magukat
2016. szept. 4. 18:49
4/15 anonim válasza:
A váláskor hogyan rendeztétek a lakhatást? Ezt bele szokták foglalni a vagyonmegosztáskor az ítéletbe. Van közös gyerek is?
2016. szept. 4. 18:58
5/15 anonim válasza:
Mond meg az anyjának vagy megy a fia dolgozni, vagy bajok lesznek. Én anno (5 éve ) reggel 6ra mentem gyárba dolgozni 2ig, onnan egyenesen suliba este 6-7ig. Kibírtam sőt még szerettem is, mert tőlem ugyan nem kértek pénzt a szüleim, viszont így nekem sem kellett tőlük kérni. Ezt heti 4szer csináltam plusz amikor lehetett mentem szombaton is.
2016. szept. 4. 21:06
6/15 anonim válasza:
Fizessen az anyja! Neki kell eltartani, nem neked.
Fura, hogy a fiút kidobnád, a volt asszonyt pedig megtűröd.
Mindenkinek az lenne a legjobb, ha diákmunkát keresne, és el tudnának költözni.
Addig ne fizess neki netet, tévét, ne használhassa a wifit, ne vegyél másnak kaját, csak magadnak, és gyorsan észhez fog kapni.
Ennek a válásnak így kb. semmi értelme, pont úgy együttéltek, mint eddig.
2016. szept. 5. 06:16
7/15 A kérdező kommentje:
igen van közös gyerek, azt persze nem akarom kitenni. De ha neki itélik, akkor az elöző kapcsolatából a gyerekét nem szeretném látni, főleg ingyen nem. Eddig is elég volt. A váláskor ezt bele lehet iratni a papírba?
2016. szept. 5. 06:36
8/15 anonim válasza:
Mi az hogy "18éves elmúlt,de mág suliba jár". A legtöbb ember tanul ennyi idősen.
Ettől függetlenül igazad van.. Semmi közötök egymáshoz.
Azt tanácsolom, hogy az ügyvédeddel beszélj erről, ő majd felvázolja neked a rendelkezésre álló lehetőségeket.
2016. szept. 5. 09:37
9/15 anonim válasza:
Ha ennyire nincs pénze az anyának, akkor azért nem lesz ez egy egyszerű menet, pláne, ha a közös gyerek még nagyon kicsi. Legyen jó ügyvéded, és törekedj rá, hogy nálad helyezzék el a közöst, de gyerektartásra ne számíts, örülhetsz, ha az exet és a fiát ki tudod rakni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!