Mostohafiammal mit tudok tenni? Többi lent
18éves elmúlt,de mág suliba jár. Édesanyja elvált tőlem. Mit tudok tenni, hogy a fia vagy a rezsibe fizessen vagy a lakhatásért. Elvégre már nem a feleségem és akkor a fia??
Ingyen lakik? Semmit nem csinál itthon 0-24-be gépezik. Jó suliba jár hétköznap (középsuli), de hétvége és a többi. És még tovább akar tanulni (egyetem) ami nem baj. De én ezt meddig fogom nézni a saját lakásomba? Mit tehetek?
közös gyerekünkre közös felügyeletet kért. De a nejem fia,aki nem közös azzal mi a helyzet? Nem szeretném látni a lakásomban vagy ha marad akkor fizessen érte vagy Ö vagy az anyja. Ezt bíróságon lehet mondani,hogy írja bele a bíró,hogy behajtható vagy igazolható legyen?
Mert ha Ö hivatkozhatna a gyerektartásra én pedig erre hivatkoznék! Reális ez? Megoldható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!