Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehetne valamit tenni?

Lehetne valamit tenni?

Figyelt kérdés

Nem rég volt mellkas műtétem. Régen se voltak melleim de azért oldalról nézve olyan 2 centi volt (még az A kosarat se töltöttem ki) De a műtét miatt (mivel a "mellem" alatt van vágás) még azt a semmi mellemet is széthúzta... szemből nézve semmi nem lãszik, nagyon oldalról nézve kb egy centi. Lehetne valamit csinálni hogy ne legyen ennyire széthúzódva? Lénygében olyan mintha így kilapítottak volna. Nagyon zavaró hogy még a régi melltartóimat se tudom felvenni mert nagy.

17/L

2016. ápr. 1. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:
91%

Sajnálom. Szerintem az orvossal kellene erről beszélned.

De mégis milyen műtéted volt, ha nem indiszkrét?

Amúgy pedig az "jó hír", hogy ha majd lesz gyereked és szoptatsz, megnövekszenek.

Addig meg vegyél új melltartókat.

Megértelek, nekem a szoptatás után fogytak el szinte nullára a melleim. Engem is zavar, de megoldom melltartóval.

2016. ápr. 1. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!