Ez ellen mit tudnánk tenni?
Nekünk is van ilyen tanárunk, sajnos leváltani nem tudják (nem tudom miért). Viszont 17 éves lánynak már nem kéne sírva fakadnia ilyenért. A 14 éves lányok már rágózva megmondják a tanárnak, hogy írja be az 1-est csak hagyja őket, békén, a te lányod meg úgy kezeli ezt a helyzetet mint egy 7 éves...
Szerintem inkább amiatt nem jár be mert a többiek nevetnek rajta emiatt. Biztos nem ő volt az egyetlen akit lehülyézett a tanár.
Vidd szakemberhez, az életben ennél sokkal nagyobb megaláztatásoknak lesz kitéve.
Nem ugyanaz a szitu sem a kort sem az esetet tekintve.De!
Sosem voltam erőszakos ember.Amikor a 11 éves lányomat a barátnője támogatta haza mert a testnevelés tanár 45(!) percig futtatta az udvaron május végén déltájban mert szerinte beszélt a gyerek a tornasorban..Nos másnap reggel bementem,a tanáriszoba előtt elkaptam a kishölgy gallérját-szó szerint-és falra kentem.Ezen társalgási formában megtárgyaltam vele az esetet,aztán otthagytam.Látta tanár és diák mivel szünet volt.Soha többet nem volt panasz a tanárra.És a lányomra sem szállt rá.
Nekem az a véleményem hogy ha a panaszotok nem egyedi hanem több szülő is emlegeti,neked is ezt kellene tenned.Miért?
Mert a lányodat véded vele.Lehet hogy lesz nagyobb megaláztatásban része életében amitől esetleg nem tudod majd megvédeni de ettől megtudod.Amit leirtál az alapján a tanár erőszakos primitiv és nem szereti a diákjait.Nos igy viszonyulj hozzá te is.Kapd el a grabancát.Csak az első mozdulat nehéz.Ha közben a megalázott kislányodat látod magad előtt,rágyógyul a kezed a gallérjára.
Akinek az a véleménye hogy a lányodnak nem kellene sirnia ilyesmi miatt,nincs igaza.Lehet az a gyerek máskor másban kemény lelkű de sosem lesz mindenhol.A tiéd ott sir a tanár előtt a másé meg máshol.Ne foglalkozz ezzel.Ha újra bántja a lányodat nyomatékosits.Az ilyennek ez használ.Helyre kell tenni.Ilyen a világ.Én biztos nem hagynám annyiban!
Jöhet a lepontozás de nem ettől lesz egy gyerek életképtelen és mimóza ha megvédi a szülő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!