Mit tennétek ha kiderülne hogy a 16 éves lányotok rendszeresen használ kábítószert?
Látom nagyon sokan estek itt a népbutítás áldozatául.Van aki az LSD miatt elvonora vinné a gyerekét amikor annak a legkisebb az esélye hogy valaki LSD függő lesz mivel általába elmegy az embereknek a kedve egy időre az újra doseolástól.Ez egy psichedelikum ,pozitív hatással lehet a mindennapokra helyesen alkalmazva,semmilyen fizikai káros mellékhatása nincsen,szellemileg előfordulhat,ha valamilyen eddig rejtett pszichés problémája volt azt előhozhatja,esetleg leválnak a személyiségéről a felesleges dolgok...A daath.hu t ajánlom ott utánna tudsz nézni egykét dolognak(ajánlom a pszichonauták című filmet)Egykét spangliért biztos nem vinném elvonóra,szerintem akkor már a pia is rosszabb,én évek óta egy kortyot sem ittam,nekem a zöld jön be,tudok mértéket tartani ,ha elvégeztem a tehendőimet miért ne szivhatnék el egykét spanglit este(persze nem minden nap) egy filmhez vagy könyv olvasáshoz..Olyanrol sem hallottam még ,hogy valaki pár spangliért börtönbe került,a kereskedelem az már más téma de gondolom nem dealer a kölök.Egy-két havonta 1-2-3 alkalommal szerintem pár csík spuri vagy egy két eki is belefér,bár ezekkel már ovatossan kell aki nem ért hozzá mert sokszor kinai szarokkal helyettesítik(ittis vannak azért elég nagy külömbségek de a legtöbb elég nagy mocsok pl a pv ke jobb ha messzről elkerüli az ember)..azokkal már sok gond van..Valószínűleg ha lebukna a 16 éves gyerekem hogy füvezik vagy néha utcázgat beszívnék vele és kioktatnám a használatukról..Azt se hinném hogy kólázna,nem tudom hogy áltok anyagilag de az azért feltűnő lenne na..:)
Persze ha herbál(a herbál már problémás) pszichozisa lenne vagy 3 óránként barnázna(heroinozna)bár ennek kicsi a valószínűsége,esetleg intravénás amfetamin használó lenne stb. akkor előszőr megpróbálnám én leszoktatni,helyrehozni a dolgot,ha nem menne akkor szükség lenne szakértőre..Hidd el van tapasztalatom és nem kell egyből pánikba esni,13 éves korom óta zöldezek,kipróbáltam még ezt-azt,néha trippelgetek de elvégeztem a középiskolát kiemelkedő érettségi eredménnyel,külföldön dolgozom,lassan a saját házamat
veszem.Az a dealeres hozzászólás,hogy akkor bocsájtana meg a gyereknek ha feldobja a dealert hát azon meghaltamxDxDxDte kis madárxDxDxDÖsszességében ,hogy mit tennék függ attol ,hogy mennyit,mit,milyen módon,milyen időközönként fogyaszt.Az a belehalna az elvonási tünetekbe beszólás is kikészítettxDxDxDxDKb 15-20 éve kéne masszívan herkáznia,hogy ez bekövetkezhessen (bár nem tudom sose próbáltam semmilyen ópiátot,ezt csak hallomásból illetve a szakrodalomból feltételezem..)de még akkor se halna bele szerintem max nagyon rossz lenne lejönni róla..Oldalakat tudnék még írni ,de nem áll szándékomba ha van valami konkrét kérdésed tedd fel nyugodtan,próbáltam naggyából a legelterjedtebbeket megemlíteni..Még annyit ,hogy ha elkezded tiltani,bezárni csak rosszabb lessz ebben biztos vagyok inkább az ártalomcsökkentésre mennék rá a helyedben..Szép szóval ,megértéssel fogsz a legtöbbet elérni,próbáld meg úgy kezelni mint ha egy haverod lenne..Remélem sikerült segítenem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!