47/nő vagyok, lányom 18 éves lesz négy hónap múlva. Rettenetesen kritikus velem, rendszeresen visszaszól, felemeli a hangját. Belefér ez még a kamaszkorba?
A barátnőivel nagyon édes és az apjával is normális.
Egyedül nevelem,sokat dolgozom tehát a lányom egyedül van otthon.Rengeteget gondolkozom rajta vajon végleg elrontottam-e a nevelését vagy még változni fog velem szemben.
18 évesen már nem kamasz a lányod. Ha visszaszól, felemeli a hangját akkor tessék neki megmondani, hogy fogja vissza magát, adja meg tiszteletet. Ha erre nem képes, akkor lehet vele közölni, hogy lehet ám önállóan élni, nem kötelező elfogadni a pénzedet sem.
Egyébként én 44 éves vagyok, és a 23 fiam tisztelettudó velem. Aranyszabály: Ha te megadod a tiszteletet akkor te is megkapod.
nem fér bele
nincs retorzió ezért neked játsza az agyát mert gondolom baráti köre nulla
tv internet meg kel szüntetni hogy ne ücsörögjön kényelmesen a 4 fal között
Szerintem semmilyen kapcsolatban nem fér bele, hogy kiabál a másik valakivel vagy beszólogat neki. Teljesen mindegy, hogy szülő-gyerek, vagy gyerek-szülő, vagy párkapcsolat vagy bármilyen más kapcsolat.
Alapvetőnek kéne lennie, hogy normálisan beszélünk a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!