Másnak is rendszeresen alkalmazzák szülei az "azért mert én vagyok a szülő", illetve a "csend" "érvet"?
Figyelt kérdés
Ha szüleimmel vitatkozok és ők kifogynak az évekből, rendszerint az jön, hogy ""azért mert mi azt mondtuk", "mi vagyunk a szülők", "maradj csendben", esetleg megtoldják egy büntetéssel, ha nem hagyom abba.
Másnak is ilyenek a szüleik, így "érvelnek"?
2016. júl. 29. 12:23
1/22 anonim válasza:
Igen :D vagy annyi, hogy "most nincs kedvem erre válaszolni".... :D én mindig mondom nekik, hogy én meg az egyetlen pici lányuk vagyok, de nem hat... :D
15/l
2/22 anonim válasza:
Igen.De nem sokáig,mert hamarosan elköltözök innen.
Egyébként nagyon gyakori ez a jelenség,mert még a logikai hibák közé is felírták.
Latin neve: ARGUMENTUM AD VERECUNDIAM.
vagy
ARGUMENTUM AD BACULUM.
3/22 anonim válasza:
Ilyen emberekkel nem érdemes vitatkozni.
4/22 anonim válasza:
Azért "amíg az én kenyeremet eszed" érv is jó. :D
5/22 anonim válasza:
Tizenéves taknyos? Ha ennyire semmibe veszed, nem csoda, ha nem tisztelnek a gyerekeid. Nekem van két tinédzser lányom, nem könnyű velük, de mindent megtudunk beszélni egymással, akkor intem őket csak csendre, amikor már érzem, hogy ők sem tudják, miről beszélnek. :)
6/22 anonim válasza:
5ös, remélem nem tervezel gyereket vállalni. Szánalmas a gondolkodásod. Attól hogy valaki fiatal, még ugyanúgy ember. Az ilyen hozzáállás semmivel se jobb annál mint amikor valami elmebeteg kitalálja hogy a férfiak felsőbbrendűek, a nőknek meg kuss a nevük.
7/22 A kérdező kommentje:
Álljon meg a menet: 18 éves vagyok, iskolába járok, nyáron dolgozok, minden házimunkát ( 90%-ban szó nélkül ) elvégzek. Azért így ismeretlenül elég erős kijelentések a "tizenéves takony ne vitatkozzon" meg a "nem vesznek neked ájfont". Főleg hogy nálunk a vita nem egyenlő a veszekedéssel meg az ordítozással.
2016. júl. 29. 13:15
8/22 anonim válasza:
Gondoltam, hogy le leszek pontozva és mindig a szülő a rossz. Az nem számít, ha a tizenéves gyerek szemtelen, követelőzik. Neki csak jogai vannak.
9/22 anonim válasza:
A szánalmas pedig az, aki haverként bánik a gyerekeivel. Nem egyenrangú egy gyerek. Tudja már, hogy hol a helye.
10/22 anonim válasza:
"Nem egyenrangú egy gyerek."
És mégis miért nem,kedves válaszoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!