Másnak is van olyan anyja, aki feltúrja, átkutatja a cuccait? Akár rendszeresen?
Apám nekem nem, de anyám állandóan.
Ezért nem irok naplót, vagy teszek ki pénzt...
Nekem anyukám mindig megkérdezi,hogy belenyúlhat-e a cuccaimba,vagy megkéri,hogy én vegyem ki ami kell neki,tehát nem nyúl bele se a táskámba,se a szekrényembe,semmilyen személyes dolgomba,nem veszi el a pénzem se semmi.
Viszont szereti elolvasni az üzeneteimet facebookon. Ami nagyon rosszul tud esni. Utóbbiakban is beleolvasott,viszont ő nemtudta,hogy én tudom. Elolvasta barátommal az üzeneteimet,és oké nem beszéltünk semmi olyat ami aggasztaná vagy valami,hisz tudja,hogy szeretjük egymást,viszont azért mégis van magánéletem,és csak kettőnkre tartoznak a beszélgetések. Mostmár 3 féleképpen van a tabletem, a telefonom lekódolva. Esélytelen ,hogy belépjen.:D
Szerencsére nem, egyik szülőm sem.
Viszont szerintem ez sajnos a ritkább eset... Nagyon sok mindenkitől hallottam már, hogy a szülei turkálnak nála (és igen, főként anyukák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!