Tényleg normális, hogy egy 10 éves fiútól semmit nem vár el az anyja?
Párom öccse 9 éves, egy pohár vizet sem tölthet magának, és a s*ggét se tudja kitörölni...
Nekem 10 évesen már porszívóznom kellett a szobámat, esetleg port törölnöm.
Nincs igaza anyukádnak. Ha most nem tanítja meg az öcsédet hogy rendet tartson maga körül, soha nem fogja. Utána meg lehet panaszkodni hogy a fia kiszolgáltatja magát.
Egyébként úgy vettem észre, hogy sok családra jellemző: A lányokat már korán befogják a házimunkára (ami nem is lenne baj) de ugyanezt nem várják el a fiúktól, mert ugye a házimunka az "női munka". Már itt belenevelik a fiúkba hogy nekik előjogaik vannak a nőkkel szemben.
Szerintem wc takarítás alatt nem arra gondol a kérdező, hogy turkáljon könyékig a domestosban úszó budiban. De mindenki takarítsa le a barnamaci nyomait. A 10 éves is felbírja emelni a budikefét.
Nem kicsi, csak egy elkényeztetett törpe, majd később visszanyal a fagyi. 2-3 év múlva már csak azért sem fogja megcsinálni, akkor meg mártírt játszva, fog rikácsolni az anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!