Az normális ha valakinek az anyja alig várja, hogy a gyereke 18 legyen és kirúgja a házból?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 15:11
2/9 anonim válasza:
Nem normális de én anyám is így volt vele, csak nem mondta ki nyíltan. Másoknak siránkozott, meg beállított engem mindenféle szörnyetegnek. De ha esetleg valamit jól csináltam, akkor épp a boldog család képet mutatta mindenki felé...
Közben meg én vagyok a fekete bárány a családban még így is, hogy pár éve nem lakom otthon...
3/9 anonim válasza:
A kérdés, hogyan akarja kirúgni...Ismerek olyat, akivel ezt tették, de oly módon, hogy vettek neki lakást, egyetem alatt anyagilag támogatták, csak tényleg nem bírták már egy fedél alatt elviselni.
4/9 anonim válasza:
Persze hogy nem de azért ez nem ok nélkül szokott lenni.
5/9 anonim válasza:
Nekem "apám" volt ilyen, és meg is tette. Vihettem a ruháimat, pénzem ami nálam volt és holtra nem érdekelte, hogy hova megyek.
Szóval ha engem kérdezel, nem, nem normális.
6/9 A kérdező kommentje:
Pont úgy ahogy az utolsó írta.
2014. júl. 27. 18:01
7/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen anyám, látszik, hogy alig várja, hogy menjek. Apám ki is dobna, de azt anyám nem hagyná. Én is alig várom, hogy végre önálló legyek.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Adtam zöldet.
2014. júl. 28. 10:11
9/9 mi a fene válasza:
Nem normális, feltéve ha a gyerek nem adott rá okot. Iszik, lehetetlenül viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!