Mit kezdjek a tinilányommal?
Az utolsó fél mondatban ott a válasz.
Sajnos 16 évesen nem sok mindent tehetsz, eddig kellet volna az emberi értékekre tanítani.
sok tinilány megkergül ebben a korban, és még azt mondják, hogy a fiúk a rosszak...
(ismerek olyat aki iszik is és árokban fetreng, tiszta szégyen)
az anyukája kompromisszumokkal él elsősorban.
ha megcsinálja a házit, ha ötöst hoz, stb akkor elmehet ide v oda, barátjánál aludhat etc és következetesen betartatja. de nem tudom igazából hogy bír vele. a szerencse hogy a barátja leköti és nem égeti magát jobban.
16 eves hisztizik?!
Nekem is van 16 eves lanyom. Ha nemtetszo hangnemet ut meg, kovetelozne, azonnal leallitjuk! Nincs csavargas.
Beszelgess el vele!
Az elottem szoloknak adok igazat. Nem akkor kell elkezdeni gyereket nevelni,amikor 16 eves lesz es hisztizik meg csavarog. Folyamatosan kellett volna tanitani a jora,egesz pici koratol kezdve. Erdekes modon en sosem beszelek tiszteletlenul a szuleimmel. Nem azert,mert kulonben leorditjak a fejemet,hanem mert engem ugy neveltek,hogy normalis hangnemben beszeljek veluk. (Bar nem is szoktak okot adni a hiszteriazasra,nagyon jo a kapcsolatunk.)
Illetve gondolom te sem lehettel mintagyerek kamaszkent,ha 18 evesen egy baba is becsuszott. Mar bocsi.
",addig hisztizett amíg nem kapta meg az iphone 7plusát"
Muhaha :) Gratulalok :)
Milliomosok vagytok, hogy egy fel vagyont kicsengetsz egy olyan gyereknek, aki marhara nem erdemli meg?
Kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!