Szerintetek kezdjek borotválkozni?
Figyelt kérdés
Az arcomon még teljesen nem nől a szőr, csak olyan 2 cm-re, illetve az államon is. Mivel szőke vagyok, nincs olyan sok fekete szőrszál az államon, de mégis zavar! A bajszomnál azomban de, de még nem feltünő annyira. Szerintetek ezért már elkezdhetek borotválkozni, nincs korán? Nem gáz ilyenkor mondani anyumnak, hogy vegyen? Vagy magamnak vegyek? Mit tanácsoltok? 16/F2016. márc. 7. 13:39
2/8 anonim válasza:
1. ha zavar, igen.
2. magadnak vedd, magánügyed a testápolás. Ha meg akarod vele beszélni, más kérdés, de engedély nem kell hozzá.
:) N31
3/8 nittababy válasza:
Szerintem ha zavar akkor kezd el nyugodtan!!Kérheted anyukádat hogy vegyen neked ha nem tartod cikinek előtte de te is veheted!!
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Megbeszélem vele, írtó kínos lesz, de túl kell rajta esni.😂
2016. márc. 7. 13:57
5/8 anonim válasza:
Felnőni nem ciki :) mély levegő és jöhet a következő lépés! :) HAjrá! :) Hidd el, tudja ő is, hogy nemsokára itt van ennek is az ideje :) (és meglepődnél, mennyire természetes egy felnőtt embernek, hogy a férfiak borotválkoznak :) De minden kezdet izgalmas. :) Éld meg pozitívan és sok sikert! :) N31
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tényleg sokat segítettél!: :D
2016. márc. 7. 14:07
7/8 anonim válasza:
Ebben mi a ciki? Semmi intimitás nincs benne. Mint ha körömcsipeszt vagy fülpucoló pálcát kérnél.
8/8 anonim válasza:
hát én is így voltam, hogy a bajszom már kezdett sötétedni és muszáj volt már leszedni, mert páran beszóltak suliban és én se mertem otthon szólni és titokban borotválkoztam meg XD utána senki nem mondott semmit, mintha semmi se történt volna. borotvát meg szoktam már venni korábban is, mert intim helyen már borotváltam, de én is gáznak éreztem ezt a borotválkozást, nem tudom miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!