Nagyot csalódtam a lányomban. Mihez kezdjek?
Lányom 14 éves, és ma amikor takarítottam a szobájában, egy gumi csomagolását találtam üresen. Sajnos a nyáron sokat van egyedül, mert a férjemmel késő estig dolgozunk, így van hogy 8-ra, vagy 10-re érünk haza. Nagyon csalódtam benne, mivel abban biztam, hogy van esze és nem fog ilyen gyerek fejjel ágyba bújni senkivel...
Nagyon szégyellem, de belenéztem a számítógépbe. Mivel be volt jelentkezve Facebook-on, megnéztem a levelezéseit, ahol a barátnőjének szépen ki is ecsetelte a történteket.
Mit csináljak? Nem akarom, hogy tudja, hogy belenéztem a számítógépbe, de szeretném ha tudná azt, hogy nem helyeslem amit művel.
Ha ez tényleg így volt, akkor igazából már mindegy, nem? Hisz túl van rajta.
Amúgy persze, nem volt szép dolog, hogy belenéztél a számítógépébe, de végül is a csomagot takarítás közben találtad, tehát nem kutakodtál, véletlen volt.
Szóval ha annyira szeretnéd vele megbeszélni, akkor hozd fel neki a csomagos dolgot és kérdezz rá.
Mert oké, hogy megtette, tehát azt nem lehet már meg nem történtté tenni és valóban korai 14 évesen nemi életet élni, de azért ha az én lányom 14 évesen idáig jutna, akkor legalább tudni szeretném, hogy ki az illető és milyen ember is valójában. Pláne, ha az idő alatt, míg én dolgozom, ő vele van kettesben a lakásban.
Nem kell minden részletet megbeszélni, de azért néhány dologról talán el kéne vele beszélgetni. Biztonság szempontjából legalább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!