Hányadik dpo-n teszteltetek pozitívat? én ma vagyok a 11. -en, de már eleget csalódtam. Ez a hónapom másnak tűnik, mint a többi. Reménykedjek? (lent)
Fehér folyásom van ovu óta. - Eddig ilyen nem volt,pár napos vizes folyást szárazság szokta követni,majd menses.
A másik furcsaság... Nem görcsölök,csak néha pici szúrásokat érzek. szerintetek?
Én 9.dpo-n teszteltem iszonyat halvànyozit. Tudom nem ez a jellemző; ilyenkor legtöbb esetben még nega a teszt.
Nekem is fehér folyàsom volt, de ez nem mérvadó.
Én éreztem a beàgyazódàst, azért teszteltem koràn.
Mióta próbàlkoztok?
Az ikrekkel 9.dpon eros pozi lett.
A masik gyermekemet 26napos ciklusok mellett a 25.napon nem mutatta ugyanaz a teszt ki,csak amikor a 29.napon újra teszteltem lett pozi.
Nekem egyiknél sem volt semmi extra tunetem:nem tudom volt e pl vmilyen folyasom csak ugyanúgy mindjárt megjon érzésem volt.Sajnos szerintem kevés embernek sikerül tünetekbol mar a nem várt elott megérezni a babat!
Mindhárom terhességemnél 11 dpo-n lett nagyon halvány pozitív. Első lombik után, második vetélés, harmadik spontán. :)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!