Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányadik dpo-n teszteltetek...

Hányadik dpo-n teszteltetek pozitívat? én ma vagyok a 11. -en, de már eleget csalódtam. Ez a hónapom másnak tűnik, mint a többi. Reménykedjek? (lent)

Figyelt kérdés

Fehér folyásom van ovu óta. - Eddig ilyen nem volt,pár napos vizes folyást szárazság szokta követni,majd menses.

A másik furcsaság... Nem görcsölök,csak néha pici szúrásokat érzek. szerintetek?

2014. nov. 19. 08:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bármi lehet. Ha nem sieted el a tesztet akkor nem csalòdsz annyit!
2014. nov. 19. 08:37
 2/12 anonim ***** válasza:

Én 9.dpo-n teszteltem iszonyat halvànyozit. Tudom nem ez a jellemző; ilyenkor legtöbb esetben még nega a teszt.

Nekem is fehér folyàsom volt, de ez nem mérvadó.

Én éreztem a beàgyazódàst, azért teszteltem koràn.

Mióta próbàlkoztok?

2014. nov. 19. 08:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Az ikrekkel 9.dpon eros pozi lett.

A masik gyermekemet 26napos ciklusok mellett a 25.napon nem mutatta ugyanaz a teszt ki,csak amikor a 29.napon újra teszteltem lett pozi.

Nekem egyiknél sem volt semmi extra tunetem:nem tudom volt e pl vmilyen folyasom csak ugyanúgy mindjárt megjon érzésem volt.Sajnos szerintem kevés embernek sikerül tünetekbol mar a nem várt elott megérezni a babat!

2014. nov. 19. 09:00
 4/12 A kérdező kommentje:
2.hónapja próbálkozunk,...ezelőtt megszakításosan védekeztünk évekig és bevalom én már akkor is reménykedtem. :-/
2014. nov. 19. 09:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Kedves 2.! Mit éreztél beágyazódáskor?
2014. nov. 19. 09:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Túlságosan figyeled magad, és azért merem ezt irónia nélkül mondani, mert én is ilyen vagyok, de tudom, hogy nem lenne szabad. Ha bírod, keress más elfoglaltságot, és mensi napja után, ha nem jön meg, 1-2 nappal tesztelj, addig várj! Sem a szúrka, sem a folyás, sem semmi nem jelent semmit.
2014. nov. 19. 09:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudom, de annyira nehéz nem rá gondolni, főleg az esedékes nemvárt előtt :-(
2014. nov. 19. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:
11.-en,de nagyon halványan.
2014. nov. 19. 09:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nemvárt előtt 1 nappal volt halvány majd 2 naponta erősödött...tegnap csináltam egy más márkával és egyenrangú a kontroll csíkkal :) ja és vasárnap nem vártam...jövőhéten megyek orvoshoz :) Reménykedek, hogy baba legyen, nekem semmilyen biztató jele nem volt annak, hogy most sikerült volna :)
2014. nov. 19. 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Mindhárom terhességemnél 11 dpo-n lett nagyon halvány pozitív. Első lombik után, második vetélés, harmadik spontán. :)

Hajrá!

2014. nov. 19. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!