Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélyes még, vagy ne reményked...

Esélyes még, vagy ne reménykedjek?

Figyelt kérdés
Három napja késik, kb 3 órán keresztül nem mentem pisilni és így estiből teszteltem. Kb 10 percig semmit sem mutatott a teszt még a kontroll csíkot sem, utána myögvenyelve kijött lassacskán az egy csík :( ez már 100%? Nincs itthon több tesztem :(
2014. okt. 13. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:

csinálj másik tesztet! Ha a kontroll csík sem jött ki akkor valsz. hibás volt a tesz!

Drukk!

2014. okt. 13. 22:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Kijött végül, de nagyon későn... Ha holnap sem jön meg, csinálok másikat. Annyira bíztam benne pedig, h 3 nap késéssel lesz egy jó erős pozitívom. Köszönöm a drukkot!
2014. okt. 13. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
10 perc után szellem csík is lehetett sajnos..:(
2014. okt. 13. 22:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Tuti nem szellemcsík volt, időn túl, de határozott egycsíkos lett :(((
2014. okt. 13. 23:37
 5/7 anonim válasza:
Szia semmi sincs még veszve..Nekem 6 napja késik..amúgy meg sose szokott.A tesztjeim eddig negatívak,de ma reggel mintha lenne ott valami.Szóval csak annyit akarok ezzel,hogy majd akkor tuti hogy nincs baba,ha rendesen megjön.Addig viszont van remény.üdv.
2014. okt. 14. 08:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt! Drukkolok neked! Nekem ma késik 5. Napja, tesztelek is újra:)
2014. okt. 15. 19:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Negativ lett :(
2014. okt. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!