Holnap lesz a 7. napja hogy késik? Reménykedjek?
Figyelt kérdés
Nekem mindig pontosan szokott megjönni 28-29napra a menszim most a 34.napon vagyok. Egyszer kètszer kèsett már a menszim 3-4napot akkor is remènykedtem hàtha sikerül de nem. Most se akarom beleèlni magam mivel olyan megjött èrzêsem van aztan hirtelen elmulik màr másfèl hete,akkor az elmult egy hètbe èszrevettem hogy többet eszek nem tudok aludni pár napja úgy hogy kialudjam magam,fáj a mellem duzzadt. Szerintetek? van egy kisfiam szóval tudom mik a tünetek de nekem mikor kêsett semmit nem èreztem. Csak 3hèt utàn kezdődtek a hànyingerek.2014. okt. 26. 10:27
2/17 A kérdező kommentje:
Nem csinàltam. De nem is fogok mèg vàrok.de most is ugy érzem hogy mindjárt meg jön.
2014. okt. 26. 11:11
3/17 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne tesztet csinálni, és akkor nem kéne találgatni!
4/17 anonim válasza:
Teszt! Ha terhes vagy mutatnia KELL már! Ha nem, akkor meg nem görcsölsz és reménykedsz feleslegesen. Ha megjön és ugyanez elõfordul a köv.hónapban is, akkor irány a doki, nehogy valami bajod legyen. Most meg irány tesztet vásárolni. :)
5/17 anonim válasza:
Szerintem eleg butaság 7nap utan nem tesztelni,es magadat gyotorni..
Ennyi idő utan egy teszt mar biztosan mutatja,hogy van e baba!
6/17 A kérdező kommentje:
Nem gyötröm magam csak nem akarok csalódni ha mègse vagyok terhes. Arra ènis ràjöttem hogy a teszt biztos vàlaszt ad de elsőnek tőletek várok választ hogy volt e ilyen tünete valakinek menszi kèsèsnèl ès lett e baba?
2014. okt. 26. 13:43
7/17 anonim válasza:
Késik a mensid, nekem ez már elég tünet lenne, hogy teszteljek!
A csalódás így is, úgy is benne van a pakliban. Persze úgy sokkal több csalódás érhet, ha korábban mondjuk jóval mensi előtt futottál üres köröket negatív teszttel...
8/17 anonim válasza:
Már bocsi, de ìgy is, úgy is csalódni fogsz, ha megjön/negatìv. Mert a jeleket keresed magadon, visszaigazolást kérsz. Inkább egy teszt. Ha negatìv, akkor meg orvos, mert mi van ha van valami problémád? Ha meg terhes vagy, nem ártana folsav..stb.
9/17 anonim válasza:
Nekem is késik már 12 napja. Hétfőn negativ volt, de attól reménykedek, mert ha későn ért be, akkor az is lehet, hogy 14-20 nap múlva mutatja ki a teszt.
10/17 anonim válasza:
Hát, szerintem meg az sokkal rosszabb, hogy figyeled magad egész nap. Inkább csinálj egy tesztet akkor tudod mi van, és nem kell figyelgetni, és kérdezni, hogy mi van. Sok embernek nincs is tüntet, de akinek van, annak is egyénenként változó. megnyugszol, ha tudod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!