Holnap lesz a 7. napja hogy késik? Reménykedjek?
Figyelt kérdés
Nekem mindig pontosan szokott megjönni 28-29napra a menszim most a 34.napon vagyok. Egyszer kètszer kèsett már a menszim 3-4napot akkor is remènykedtem hàtha sikerül de nem. Most se akarom beleèlni magam mivel olyan megjött èrzêsem van aztan hirtelen elmulik màr másfèl hete,akkor az elmult egy hètbe èszrevettem hogy többet eszek nem tudok aludni pár napja úgy hogy kialudjam magam,fáj a mellem duzzadt. Szerintetek? van egy kisfiam szóval tudom mik a tünetek de nekem mikor kêsett semmit nem èreztem. Csak 3hèt utàn kezdődtek a hànyingerek.2014. okt. 26. 10:27
11/17 anonim válasza:
nem beszélve arról hogy ha én nem csináltam volna tesztet akkor nem lenne már meg a baba. Ugyanis késett, nem érdekelt, aztán mégis csak teszteltem, mert két-három nap már sok volt. Másnap reggel barnáztam, ha nem teszteltem volna előtte nap, nem mentem volna azonnal dokihoz, ott volt a petezsák, egy hematóma mellette. Azért véreztem is utána. Ha nem csinálok tesztet simán azt hiszem, hogy menszim nem jön meg rendesen és nem kapok azonnal hormonpótlást és nem fekszem hetekig, hogy megmaradjon a baba. szóval inkább tudjad mi van, egy menszi késés, ha előtte pontos volt nem biztos, hogy játék....
13/17 A kérdező kommentje:
Holnap lesz 10.napja hogy kèsik. Pénteken megcsinálom a tesztet remêlem vègre sikerült a baba. Volt màr olyan hogy 6napot kèsett a mensim de többet nem,a barátnőm meg valamelyik nap mondta hogy neki kimaradt 1 honapot azèrt vàrok még
2014. okt. 29. 16:38
14/17 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet. Lily teszttel. Pozitiv. :))))))) remèlem megbízható ez a teszt. 3év utàn sikerült:) szertintetek mikor menjek elsőnek dokihoz?
2014. okt. 30. 13:57
15/17 anonim válasza:
Gratula. Szerintem, ha nincs semmi panaszod ráérsz még hétig, akkor már tuti lesz szívhang és nem kell újra menned.
16/17 anonim válasza:
bocsi, a szám kimaradt:) szóval szerintem ráérsz két hét múlva menni.
17/17 anonim válasza:
Jajj gratula!!! Én ha ilyen sokat vártam volna rá, akkor mihamarabb mennék, nem birnám ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!