Szülők! Ti engednétek a 13 éves lányotoknak a tetkót?
13??? nemár... ki akar 13-évesen tetkót?
ha azt mondod...15-17-ig,azt mondom hogy NAGY gondolkodás után,okés,de ne nagyot...
meg ő keresse meg rá a pénzt... mert k.urva drága.
meg... hülyefelfogás a tiltás. ha a 16-éves lányodnak azt mondod hogy nem csináltathatsz tetkót,úgyis megfogja csináltatni...
és jobban fog gyűlölni téged.
de egy 13-évesnek? hiába érett,és testileg is...akkor nem gondolhatja komolyan.
15/L
Én 14/L vagyok,és szeretnék egy kis feliratot a csuklómra,vagy a gyűrűsujjam oldalára,de ink. megsem kérdezem szüleimet felőle,mert már párszor kifejtették a véleményüket a tetkók iránt..Pedig sokat gondolkoztam rajta,hogy téll. nem unnám meg,és teljesen következetesen álltam volna neki..:S
Egy barátnőmnek viszont aztmondta az apja,h. a nyakára csináltathat (13 éves a lány)...
Nekem apukám is tetovált(egész hát, fél kar, fél láb, nyak), anyukám is (csukló, nyak), ingyen is lenne, de azt mondták, hogy 17 éves koromban csináltathatom az elsőt. Eszem ágában sem lenne még.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!