Szülők! Ti engednétek a 13 éves lányotoknak a tetkót?
Biztosan nem engedném meg!!!
Még nem!
Rá ér 18 évesen ha még akkor is akarja de annak sem örülnék!
Van 2 kislányom, de a nagyobb is még csak jövő hónapba lesz 2. úgyhogy hál isten nekem még van egy kis időm az ilyen "őrültségek" megjelenéséig! :)
Amúgy 24 éves vagyok és nem prűd, nekem is volt pl. köldök pirecingem amíg a hasam alkalmas volt hozzá.
Remélem sikerül majd a legjobb döntést hozni az ügyben! :)
Én gyerek vagyok. De ha Én a te helyedben lennék NEM engedném meg. lehet, hogy a bőre most rugalmas...De majd ha 16-18 lesz már utálni fogja azt a tekót ami van neki. Hogy miért? Gondolj bele. Egy gyereknek hányszor van kedvenc színe, ruhája vagy mintája? Ahány csillag van az égen annyiszor. Pár hónap múlva lehet, hogy már utálni fogja teljes szívből. Ilyenkor pedig Te mondhatsz neki bármit, Te leszel a hibás =).
üdv: Egy 13 éves kamaszlány
Nehogy megengedd!!! Most 13 éves, tehát jópár évis nővésben van még, aztán majd kinyúlik a bőre a szexi tetkója eltorzul és egy csúnya sötét folt lesz. Ez attól is függ hova és mit tetováltat. De még minden egyes porcikája változik. 13 éves koromban elkezdtem tervezni, hogy tetoválásom lesz. Ez 2 éve volt. És rájöttem, hogy amíg nem szültem, nem lesz tetoválásom, mert a bőröm nyúlani fog.
15/L
Nem engedném. Hogy néz már ki egy 13 évesen egy tetkó? Em meg hova szeretné? xD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!