Szülők! Ti engednétek a 13 éves lányotoknak a tetkót?
Budapesten lakunk kedves. És piercingről szó sem volt.
Nem kell mindjárt lehordani.
2 gyermekem van.
14 éves lány és egy
15 éves fiú.
Nekem 13 évesen a 'kislányom' állt elő ezzel az ötlettel.
Megse fordult a fejembe,hogy megengedjem.
De lázadó gyerek,most mit tegyek??A fiam még hergeli is,hogy mekkora lúser,hogy nem tud kiállni magáért stb.
Feje tetején állt a bál/ház.
Az édesapa Németországba én meg itthon.
A végén az lett,hogy kitaláltam ,hogy vannak ilyen tetkók ami fél évig vannak fent.
Kiválasztotta-hova-milyen legyen.megcsinálta,kifizette!
Maga fizette ki a saját pénzéből.
Na fél év elég is volt,hogy megunja.
Most azon az elven van,hogy SOHA nem lesz tetoválása :)
Gondolj bele,hogy ami 13 évesen tetszett neki az 14 évesen már 'ciki' volt,meg persze az elején nagy volt a fellángolás ami pár hónap múlva elis múlt.Szerintem még 18 évesen se tudja ,minden ember ésszel eldönteni milyen tetoválása legyen,nemhogy 13 évesen.
Egyébként nem érdekel kinek mi van a testén.
De ezt a tetoválást nem értem.
Én ezt tudom ajánlani így megláttja,hogy milyen unalmas egy idő után az a tetoválás ugyan ott,főleg úgy,hogy egész életedben 60 évesen is ott fog víritani.
Remélem segítettem.
36 éves anyuka
még azt a kisfecskét is megutálhatja.mondd meg neki,hogy próbáljátok először a hennát.az ugytudom 2 évig marad meg.utána ha még mindig tetszik neki akkor hajrá.amugy nekem sose kéne tetoválás.max. egy nagyon kicsi,de inkább hennával.:)
13/L
Biztos nem engedném. 13 évesnek amúgy sem lehet, még szülői engedéllyel sem. A 16 éves az más, neki már ha a szülő engedi, akkor lehet, de a 13 éves még kiskorú. Nem azért mondom, de én 18 évesen tetováltattam, és azt is megbántam, mert két évvel később már nem tetszett, 21 évesen takartattam el egy "rendes" mintával. Na most egy 13 éves még százszor meggondolhatja magát, még nem nagyon lehet hosszú távra kialakult ízlése.
Én nem vagyok egy konzervatív szülő, de szerintem ez elég durva. Pedig van tetoválásom, nem is kicsi, és nem is csak egy. De egy 13 éves gyereknek akkor sem kell tetoválás, mert ez nem úgy megy, hogy na, mégsem tetszik, akkor lemosom. Akkor már piercinget előbb engednék, azt ki lehet venni.
Szerintem azért gondolkodj el rajta, hogy te vagy a szülő, ő a gyerek, azaz neked kéne megfontoltabbnak lenni. Egy 13 éves sok mindent szeretne nagyon nagyon, de ettől még a szülő felelőssége, hogy eldöntse, mit enged meg, és mit nem. Ez pedig már szerintem az a határ, ahol szükség van a szülő belátására, ha már a gyereknek (koránál fogva) nincs.
2 éves kisfiú 23 éves anyuja
Véletlen nem te lennél az a 13 éves lány??
Akinek nem engedi meg az anyukája,hogy legyen egy tetoválása ami csak egy 5-6 (!) centiméteres fecske (!)
lenne??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!