Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti engednétek a 13...

Szülők! Ti engednétek a 13 éves lányotoknak a tetkót?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 20:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
73%
Már ne haragudj, de a "csak 5-6 cm-es fecske" nem is olyan kicsi... mellett lehet, hogy néhány év múlva dedósnak fogja tartani... szerinted egy normális iskolában mit szólnának hozzá? Vagy majd állandóan hosszú ujjú ruhákban fog járni? Hogy megy el egy felvételire? Tesi órán mit csinál? Ebbe is bele kellene gondolni talán... Én sem vagyok egy konzervatív gondolkodású valaki, de az eszemet azért szoktam használni... A szavaidból viszont azt érzem, hogy Te hajlasz arra, hogy megengedd...akkor minek a kérdés???
2010. ápr. 29. 08:52
 32/66 anonim ***** válasza:
34%

Én alapból tetkó párti vagyok, szerintem semmi baj sincsen vele, ez a negatív hozzáállás itt sokak részéről úgy általában a tetoválásról elég primitív és úgy általában jellemző a magyarokra, gondolom ez is az elmúlt 40 évnek köszönhető, hogy lebutították az embereket...

De, 13 évesen még lehet,hogy fiatal hozzá. A tetkóban az a lényeg, hogy az ember nagyon jól átgondolja hogy mit szeretne magára varratni, és az jelentsen számára valamit (nem olvastam vissza minden választ, lehet, hogy így van nála). Én a helyedben most nemet mondanék, és megbeszélném vele,hogy egy év múlva visszatérsz a kérdésre addig gondolkodjon rajta, hogy milyen motívumot szeretne, és ha még mindig ugyanezt, és meg is tudja indokolni, hogy miért, akkor majd magára varrathatja. Azt hogy mikor érdemes, pedig megbeszélném egy tetoválóval, lehet érdemes megvárni vele a 18 éves kort is.

30 éves anyuka

2010. ápr. 29. 09:54
 33/66 anonim ***** válasza:
49%
Nem.24/N
2010. ápr. 29. 10:03
 34/66 anonim ***** válasza:
Nem de csak azért,mert még növésben van és mire megállna a fejlődésben a tetoválása sz@rrá repedne.Én leülné és így elmondanám neki:)
2010. ápr. 29. 11:04
 35/66 anonim ***** válasza:
64%

Szia!Én 23 éves anyuka vagyok.Van 3 tetoválásom,az elsőt 14 évesen csináltattam,persze szüleim engedélyével.Egy szép színes pillangó,a hasam bal oldalán.Én azóta is szeretem mind a hármat,sőt ha lesz rá alkalmam,szeretném tovább "rajzoltatni" őket.

Te tudod,hogy mennyire érett rá a lányod,én 14 évesen már elég normálisan gondolkoztam(példa rá,hogy azóta vagyok együtt a-mostmár-férjemmel.Szóval te tudod.

2010. ápr. 29. 13:11
 36/66 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem lemosható akkor nem.
2010. ápr. 29. 14:53
 37/66 anonim ***** válasza:
45%
Mond csak normális vagy?
2010. ápr. 29. 20:03
 38/66 anonim ***** válasza:
Szerintem te a 13 éves kislány vagy :D
2010. ápr. 29. 20:33
 39/66 A kérdező kommentje:
Nem. Én egy 13 éves "kislány" anyukája vagyok.
2010. ápr. 29. 21:19
 40/66 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog! A tesómnak 18 éves korában lett tetkója
2010. ápr. 30. 09:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!