Ondófoltok az ágyneműm és ruhákon?
A fiam 14 éves. Az elmúlt napokban arra lettem figyelmes, hogy foltok jelentek meg a alsógatyájában, az ágyneműjén és egyéb ruhadarabokon.
A foltok egyértelműen megszáradt ondóra emlékeztetnek.
Mit érdemes ilyenkor csinálni?
A lányom véres bugyija esetén lecseszném, hogy cseréljen időben tampont vagy betétet... Kezdetektől én áztattam, hipóztam ki a balesetes fehérneműimet, nem anyámtól vártam el. Nem várható el a családtagoktól, hogy normálisan tisztán tartsák a ruháikat, az ágyneműjüket? Mivel se a menstruáció, se a maszturbálás nem az anyára tartozik, ne csináljanak úgy, mintha neki természetes lenne az előáztatást, folttisztítást (nem, a mosógép nem biztos, hogy kiviszi, főleg, ha jól bele van száradva a cucc) minden szó nélkül elvégezni, mint egy háztartási robotnak. Csak csinálja a dolgát, beleugatni meg nincs joga? Persze, nincs joga megszabni, ki mikor maszturbáljon, de azért ha a fia szembesíti a végeredménnyel, akkor prűden fordítsa el a fejét, mintha mi se történne? Mellesleg mi az, hogy nem nézhet bele a gatyába? Mondjuk egy "vonalkódot" talál, átdörgöli, hogy a mosásnál ne szennyezze a többi ruhát, ez nektek annyira természetellenes? Szerintem a gyereknek is jobb, ha anya nem fordítja félre a fejét, hanem szóvá teszi, legalább rájön, hogy senki se olyan hülye, hogy ne tudja, mi az, és megtanítja az ügyeit diszkrétebben intézni.
Csak úgy kell megoldani, hogy a gyerek ne higgye azt, az anyja magát a maszturbálást rosszallja. Ha mondjuk a spontán magömlés miatt szenved balesetet az alsógatya, pizsi, akkor meg a gyereket meg kell kérni, hogy mondjuk egy erre rendszeresített lavórba, kiskannába dobja be áztatni, nem gond, természetes, előfordul, csak nehéz kimosni, ha beleszáradt.
Kedves Anyuka!
A 25.órában vagytok,hogy az apuka megtanítsa fiának,hogy miképpen előzhető meg a "spontán magömlés".(Ha egészséges férfi,mindaddig lesznek "térképek",míg vagy rendszeres szexuálisélete lesz,vagy megtanul önkizni.)
Remélem,nem a haverjaitól várjátok elvégezni ezt a szülői feladatot!
Adj neki 18+ os csajos újságokat, testápolót, és zsebkendőket. Ne muszáj a kezébe adni, leteheted az ágya mellé is mikor nincs a közelben, de biztos nem hoz haza látogatót. Ha alvás előtt kiürül nem lesz éjszakai baleset. Nem szégyen a maszturbálás, és nem fog miatta elégni a pokolban sem.
Ha mégis összekeni akkor kérd meg, hogy mossa ki maga után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!