Ondófoltok az ágyneműm és ruhákon?
Figyelt kérdés
A fiam 14 éves. Az elmúlt napokban arra lettem figyelmes, hogy foltok jelentek meg a alsógatyájában, az ágyneműjén és egyéb ruhadarabokon.
A foltok egyértelműen megszáradt ondóra emlékeztetnek.
Mit érdemes ilyenkor csinálni?
2016. nov. 6. 14:39
2/16 anonim válasza:
Semmit. :D Kezd férfivá válni. :) 21f
3/16 anonim válasza:
Kimosni.
De miert figyelgeted a 14 evesed alsogatyajat ??
4/16 A kérdező kommentje:
mert én mosok
2016. nov. 6. 14:50
5/16 anonim válasza:
Igen, en is mosok de nem turkalok a gatya belsejeben, fuj.
6/16 Vilcsianyuja válasza:
Hívd fel a fiad figyelmét a papírzsepi hasznosságára :) Amúgy, ha mondjuk álmában spontán magömlése van, arról igazán nem tehet.
7/16 anonim válasza:
Ha a ruha belsejében van, akkor nagy eséllyel csak álmában volt magömlése, az ágyneműn pedig maszturbálástól is lehet. Mosd ki és kész, bár tudom, hogy elég nehezen jön ki, így ha jóban vagy vele, akkor diszkréten megkérheted, hogy használjon papírzsepit.
8/16 anonim válasza:
Kerdezgetes nelkul kimosnam. A te huvelyvaladekod sem tartozik masra, sot meg a verzesed sem:/
9/16 anonim válasza:
Most erre a kérdésre milyen választ vársz egyaltalán mit nézegeted bedobod mosásba és kész mi az h mit érdemes csinálni ?:D bocsi h ilyen vok de eskü nem értem mit szeretnél?
10/16 anonim válasza:
A lányod véres bugyijaival mit csinálnál? Fogod és kimosod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!