Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves fiam előállt azzal az...

12 éves fiam előállt azzal az ötlettel, hogy szülinapjára vizipipát akar. Megengedjem?

Figyelt kérdés

És ráadásul 1 kész kis beszédet mondott, hogy miért is engedjem meg, meg hogy ez miért teljesen más mint a cigi...

Mintha számított volna arra, hogy nem akarom megengedni.

2010. ápr. 27. 20:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Jah, és amugy csak annyi hogy ez nem kérdés legalább is nekem!
2010. ápr. 29. 21:08
 22/35 anonim ***** válasza:

Szerintem előszöris szerezz valahonnan egy vizipipát, gyújtsd meg neki, és szívj egyedül.Garantáltan úgy beszédül, meg hányás stb...hogy utánn egy jó ideig nem fogja kívánni...azért álljunk már meg...12 éves...

NE engedd neki!

2010. máj. 1. 16:55
 23/35 anonim ***** válasza:

Örüj neki h kérte töled nem magának sutyomban szerezte be.Ha enyire akarja kifogja próbálni.Kérjé valakitöl egy pipát és hagyad had pipázon.Majd elmegy a kedve vagy nem :/.

Ha nem akor se tilcsad mert anál jobban csinálja.Szerintem nem nagyon van választásod vegyél neki 1et.Nyugodtan lepontozhatok

2010. máj. 2. 11:31
 24/35 anonim ***** válasza:
"Garantáltan ugy beszédül.." Mi ez és ha birja a szervezete akor mi van jobban akarni fogja és akor kénytelen leszel pipát vani egyet értek az előzővel
2010. máj. 2. 11:33
 25/35 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél neki!

Az teljesen normális, hogy vizipipát kér. Szerintem ezt nyugodtan megengedheted neki. Vannak sokkal fiatalabbak is akik kaptak.

Szerintem ez előzőekkel egyet értve örülhetsz, hogy megkérdezett. Melesleg manapság sokkal rosszabbak vanak.

2010. máj. 3. 18:29
 26/35 anonim ***** válasza:
Beszédül, mer a füst miatt azér csak nem jut az agya elegendő oxigénhez...Azt meg nem hiszem el hogyha beizzítanak neki egy pipát, és egyedül kell szívnia, hogy a végén is dalolva szédülés nélkül fog szaladgálni...
2010. máj. 4. 12:12
 27/35 anonim ***** válasza:
szerintem is vegyél neki. téleg vanak sokal roszabak a 11 éves ismerösöm cigizik és má a füvet is kiprobálta és jobb is ha örülsz h kér
2010. máj. 4. 13:51
 28/35 anonim ***** válasza:

utolsóra, meg még egypár hsz-re akik azt mondták, ez még mindig jobb.... ha majd marihuánát kér esetleg, arra is csak azt mondanátok, hogy de jó legalább nem heriont és legalább megkérdezte.... tudom, hogy ez sarkítás, de akkor is hülyeség valamit csak azért megengedni, mert vannak nála rosszabbak is...

nem beszélve arról, hogy 12 évesen azért nem olyan egyszerű beszerezni egy vizipipát ha nincs rá pénze, és azért a zsebében sem fér el... az meg sem fordul a fejetekben, hogy csak bepróbálkozott? Ha nem kapja meg, attól még nem fog a cigire rászokni, ez hülyeség....

2010. máj. 4. 15:02
 29/35 anonim ***** válasza:
szerintem nem hülyeség az ha nem kapja meg akor cigi.nekem is van sok ismerösöm aki csak azé boszantja szüleit me nem kap meg vmit ebbe nem csak a pipát értem leht más dolog is(...) van roszab dolog örüjön h nem füvezet még a gyerek :/ ha akarja ugy is kipróbálja akor is."biztos köhögni meg hányi fog ha egy egészet elpöéköl és majd elmegy akedve töle"? mért kel egy egészet elpöfékelttetni vele áhh :(
2010. máj. 5. 14:06
 30/35 anonim válasza:

sztem engedd meg neki!

én 11 évesen kaptam vizipipát egyik rokonunktól egy ideig csak dísz volt a szobmámba most 16 éves vagyok

3 éve használom 1-2 hetente haverokkal össze ülünk és pipázunk

az hülyeség h 16 évesen füvet fog kérni(ezt saját tapasztalatból mondom..)a fű az teljesen más dolog mert akkor nem szól a gyerek h anya szeretnék füvezni kén 2.5k

hanem csak úgy elmegy spanokkal és kipróbálja

a vizipipa nem a cigihez vezető út!!! tévedés h ugyan az a nikotin mert egy tömésnyi dohányba kb annyi nikotin van mint egy negyed szál cigiben... ANNYIRA nem káros h nagy ritkán leül és pipázik mert a víz kiszűri az olyan dolgokat amik nem kellenének nagyon és kátrány sincs benne

és az mégnagyobb hülyeség h nem fog beszédülni tőle mert lehet h bírja.. én kb 80 kiló vagyok és 3-4 mély slukktól úgy be tudok szédülni h alig bírok mozogni

rászokni meg nem lehet mert olyan csekély mennyiségű nikotin van benne h azt meg se érzi

én se érzem azt h ha 2 hétig nem pipáztam akkor pippantanom kell vagy megdöglök mint egy bagós

összességében sztem vedd meg neki

12 évesen úgy is rosszul lesz 1. pipázásnál v kaparni fogja és egy darabig nem is fog kelleni neki :D

2010. júl. 4. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!