12 éves fiam előállt azzal az ötlettel, hogy szülinapjára vizipipát akar. Megengedjem?
És ráadásul 1 kész kis beszédet mondott, hogy miért is engedjem meg, meg hogy ez miért teljesen más mint a cigi...
Mintha számított volna arra, hogy nem akarom megengedni.
Kedves 21.00-21.01-es!
Nem azonosítom a füvet a vizipipával, de egy olyan szülő, aki 12 évesen képes vizipipát venni a gyerekének (mérgezni a saját gyerekét), az képes lesz később füvet is venni! Így értettem!!
És még mindig baromságnak tartom,hogy 12 évesnek vizipipát vegyenek!
nyugodtan tegezzetek:D
Hát nem tudom, én nem akarom neki megengedni, de ha máshol megteszi akkor meg inkább az én felügyeletem alatt tegye nem?
Vagy nem?
Hát már elég sokan kifejtették a véleményüket, én már eleve azt sem értem, hogy egy szülőben hogy merülhet fel egyáltalán ilyen kérdés. Te nem a haverja vagy, hanem az anyja. Az egyetlen ember (az apján kívül) aki határokat szab és irányt mutat az életében, ha te is csak legyintesz és aszisztálsz a hülyeségeihez, akkor mégis kire számíthat az életben?
Azért azt remélem mindenki elismeri, hogy a vizipipa és minden más dohánytermék káros az egészségre. (az előttem lévő 16 éves hsz-ére csak annyit, hogy beszélgessen már el egy tüdőgyógyásszal a témáról, a cigi sem két év alatt teszi tönkre az embert, az hogy valakinek 16 évesen még nincsenek érezhető tünetei attól még rengeteg betegségre hajlamosít később a dohányzás, de ez egy másik téma...)
Azt meg végképp nem értem, hogy akkor inkább a felügyeleted alatt vizipipázzon... Miért te tényleg úgy gondolod, ha te a saját anyja is megengeded neki, vagyis aláírod, hogy ez jó dolog és áldásod rá, úgy gondolod, hogy ha a haverjaival lesz akkor majd nemet mond? Hogy ááá én most nem kérek, mert ha hazamegyek akkor én majd otthon? ugyanúgy fogja szívni máshol is, csak még bátrabban teszi az engedélyeddel, plusz otthon is folytathatja majd... nem beszélve arról, hogy így sokkal könnyebben fog rászokni a cigire is, mert a dohányban lévő nikotin ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!