Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák, kamaszok! 13 éves...

Anyukák, kamaszok! 13 éves lánynak milyen ajándék a jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek mit vegyek egy 12-13 éves lánynak (féltesó) karácsonyra?

Valami könyvre gondoltam elsőre,de fogalmam sincs,hogy milyen könyv érdekelné a mai tizenéveseket. Valami regény esetleg felvilágosító"nagylányos" könyv? Tudnátok ajánlani?

Illetve kis smink csomagra gondoltam. De szerintetek az mit tartalmazzon?

Aztán mondta,hogy szeretné ha szőkébb lenne a hajvége és la

2016. okt. 17. 16:14
1 2
 11/14 anonim válasza:
89%
A tesó kódex poénos könyv de nem 13 éveseknek,főleg nem "kis" lányoknak való :D.Ha nem szigorúak a szülei a világosító spray szerintem jó ötlet,iskolában úgy sem vennék észre szerintem.A felvilágosító könyv a leggázabb ajándék amit egy kiskamasznak adharsz,nagyon nem örülne szerintem,magamból és a barátnőimből kiindulva :)
2016. okt. 29. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Sapka, sal, toll, pendrive.
2016. okt. 29. 23:52
 13/14 anonim válasza:
100%

12-13 éves? Ha szeret olvasni vedd meg Leiner Laura Bábel című könyvét. 1 részes és pont egy kis csipet Laura világából. Ha tetszett neki esetleg később ajánlom még a többi könyvét... ( BEXI, Szent Johanna Gimi stb.)

Egyébként meg ha smink akkor én 14 éves vagyok nem sminkelem magam erősen de én szoktam használni. Egy 12-13 éves lánynak mehet Szempillaspirál de valami jobb minőségű, ajakbalzsam színtelen pl.: Labello, valamijen halvány rózsaszín "éppenhogylátszik" rúzs meg talán valami természetes arckrém ai nem zsírosítja a bőrét (kamaszkor :( ) A lényeg hogy mértékkel és inkább minőséget vegyél. Ha szereti a haját akkor vehetsz neki hajtipusának megfelelő fésűt (zsíros estleg száraz..) az is legyen természetes. :) remélem tudtam segíteni. 14/L

2016. nov. 14. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Leiner Laura konyvei tenyleg jok.

Hullocsillag, Kestel, Nelkuled, Illuzio, Valahol. Lanyaim imadjak.

2016. nov. 15. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!