Anyukák, kamaszok! 13 éves lánynak milyen ajándék a jó?
Sziasztok!
Szerintetek mit vegyek egy 12-13 éves lánynak (féltesó) karácsonyra?
Valami könyvre gondoltam elsőre,de fogalmam sincs,hogy milyen könyv érdekelné a mai tizenéveseket. Valami regény esetleg felvilágosító"nagylányos" könyv? Tudnátok ajánlani?
Illetve kis smink csomagra gondoltam. De szerintetek az mit tartalmazzon?
Aztán mondta,hogy szeretné ha szőkébb lenne a hajvége és la
12-13 éves? Ha szeret olvasni vedd meg Leiner Laura Bábel című könyvét. 1 részes és pont egy kis csipet Laura világából. Ha tetszett neki esetleg később ajánlom még a többi könyvét... ( BEXI, Szent Johanna Gimi stb.)
Egyébként meg ha smink akkor én 14 éves vagyok nem sminkelem magam erősen de én szoktam használni. Egy 12-13 éves lánynak mehet Szempillaspirál de valami jobb minőségű, ajakbalzsam színtelen pl.: Labello, valamijen halvány rózsaszín "éppenhogylátszik" rúzs meg talán valami természetes arckrém ai nem zsírosítja a bőrét (kamaszkor :( ) A lényeg hogy mértékkel és inkább minőséget vegyél. Ha szereti a haját akkor vehetsz neki hajtipusának megfelelő fésűt (zsíros estleg száraz..) az is legyen természetes. :) remélem tudtam segíteni. 14/L
Leiner Laura konyvei tenyleg jok.
Hullocsillag, Kestel, Nelkuled, Illuzio, Valahol. Lanyaim imadjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!