Anyukák, kamaszok! 13 éves lánynak milyen ajándék a jó?
Sziasztok!
Szerintetek mit vegyek egy 12-13 éves lánynak (féltesó) karácsonyra?
Valami könyvre gondoltam elsőre,de fogalmam sincs,hogy milyen könyv érdekelné a mai tizenéveseket. Valami regény esetleg felvilágosító"nagylányos" könyv? Tudnátok ajánlani?
Illetve kis smink csomagra gondoltam. De szerintetek az mit tartalmazzon?
Aztán mondta,hogy szeretné ha szőkébb lenne a hajvége és la
Neharagudjatok elküldtem véletlenül.
Szóval szeretné,ha szőkébb lenne a hajvége (sötétszőke amúgy is) és láttam ,hogy a loreal-nak van egy spréje ami hő hatására egy picit szőkít.
Mit gondoltok? Esetleg más ötlet?
Köszönöm előre is.
Ahogy itt a kérdéseket olvasgatom, óvszerrel menne a legtöbbre.
Egyébként hajfestéket, melírozót...stb.-t ne vegyél a szülők tudta nélkül. Nem lesz ajándék, ha nem engedik használni.
Nekem van egy 13 meg egy 15 éves lányom.
Hajfestéket nem vennék, mert a suli nem engedi nálunk.
Smink jó ötlet, egy szempillaspirál vagy szájfeny mindig jól jön valami trendi körömlakkal.
Könyv nehéz eset. A lanyaim imádják a romantikus regényeket, de nagyon sok van belőle meg, egyedül nehéz kitalálni, éppen melyik kellene.
Ha rajong valamiért (együttes, blogger, stb) a neten nezhetsz rajongói ajándékokat, pl póló. Nem olyan drágák, mint hiszed. Még karácsonyig simán odaér akár külföldről is.
A könyvre nem vennék mérget, hogy jó ötlet. Ha nem szeret olvasni, akkor azért, ha igen, akkor meg nehéz kitalálni, mi nincs még meg. Mondjuk a kedvenc filmje könyvben mindig nyerő (ha nincs meg): Csillagainkban a hiba, Éhezők viadala, stb.
Ennyi idősen a ruhák biztos érdeklik, ha ismered az ízlését, egy felső, vagy bizsuk, kiegészítők mindig jól jönnek, és abból nem lehet sose elég. De egy parfüm is jó ötlet már ebben a korban.
Vagy olyan szépségápoló termék, amit magának nem engedhet meg. Pl. hajápolók.
De ilyen idős korban már nagyon tudnak örülni annak is, ha a szobájukba kapnak valami nagylányos kiegészítőt.
Smink minek? 13 eves lanyom van, nem sminkel, hova, minek.
Hajfestek? Kizart dolog!
A konyvutalvany jo szerintem. Esetleg agynemu, pled, pohar, mozijegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!