Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kamaszok, ti hogy döntenétek?

Kamaszok, ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,hogy van egy aránylag jó okostelefonotok (S3 mini),de nem szeretitek,lassú,karcos,folyton lemerül.

Van egy netbookotok is,ami szintén nem a legjobb állapotban van,nincs rajta több hely,csak úgy működik,ha töltőn van (tehát sehová nem viheted),lassú,lefagy és tele van vírussal.Mellette van egy iPadetek,ami a gép több funkcióját helyettesíti.

Mit kérnétek Karácsonyra inkább?

Az egyik legjobb telefont,ami most a piacon kapható,vagy pedig egy jobb notebookot (Sony Vaio)?

Miért?

2013. nov. 6. 13:28
1 2 3 4 5
 1/42 anonim válasza:
44%
Először is :) nem a gyerekvállalás témába tartozik a kérdés, van erre más témakör is. egyébként meg ne haragudj ha sértő lennék,de csak a véleményem írom le. a Karácsony nem az ajándék kérésről kellene hogy szóljon...míg más azon sír hogy pl. mit adjon enni a gyerekének, nem azon gondolkodnék hogy milyen drágábbnál drágább haszontalan holmit kérjek. Tudod 21 éves vagyok, okostelefon NÉLKÜL élek! :) van egy kis alaptelóm, amit nem tudok tölteni pár hete, van egy vezetékesünk itthon, arról elérek akit kell és kész. Inkább azon gondolkodom hogy a kislányomnak mit adjak idén,ami hasznára válik,minthogy mit "kérjek"..
2013. nov. 6. 13:33
 2/42 anonim ***** válasza:
52%
a legjobb telefont
2013. nov. 6. 13:34
 3/42 A kérdező kommentje:

Azért írtam ide,mert én is kamasz vagyok és leginkább a velem hasonló korúak válaszára várok.

Attól függ,hogy ki mihez van szokva.

Senkinek nem lenne jobb attól,mert én nem kapnék semmit Karácsonyra.

2013. nov. 6. 13:35
 4/42 anonim ***** válasza:
52%
Úristen... másnak egy ilyen kütyüje sincs, neked van három különböző, és ezekkel is elégedetlen vagy, meg telhetetlen... én a helyedben a szüleimtől egy nomád kirándulást kérnék, rakjanak ki az erdőben pár hétre, az jót tenne neked.
2013. nov. 6. 13:44
 5/42 A kérdező kommentje:

Miért nem lehet normálisan válaszolni a kérdésre?Vagy ha nem megy,akkor egyáltalán nem is kell írni!

Persze,hogy elégedetlen vagyok velük,ha a háromból kettő rossz.

2013. nov. 6. 13:46
 6/42 anonim válasza:
67%

Szerintem se a legjobb témakörbe írtad, de ez most mindegy. Én személy szerint a notebookot választanám, de a te helyedben is. Azért, mert szerintem a leghasznosabb. Most ne csak a net lebegjen a szemed előtt, ha majd egyetemre mész, nagyon hasznos lesz, több szempontból is. Nagyobb kijelző, sokkal több férőhely, programok, stb... (Mondjuk nem tudom, hány éves vagy, ha pl 14, mire egyetemre mész, ki tudja milyen kütyük lesznek :D)

A telefon meg telefonálásra van neked sztem, hiszen ott az iPad, amin tudsz netezni, nem? Így leginkább nem a gép, hanem az okostelefon funkcióját vette át. :) Hát már csak ezért is a notebookra szavazok. (Amúgy iPadem sose volt és nem is hiszem, hogy lesz, tehát lehet, hogy tévedek a funkciókkal kapcsolatban :D) Nekem szintén egy jó laptopom van, meg egy jó okostelefonom. Mellettük nincs szükségem iPadre, mert minden funkciót teljesítenek! :)

Amúgy én is 21 éves vagyok és nem értem az első válaszolót. Ha nem tudsz tanácsot adni, minek írsz egyáltalán?

2013. nov. 6. 13:55
 7/42 anonim ***** válasza:
70%

1. Újraraknám a gépet és mivel van ipad is, a kettő együtt elég.

2. telefonod is van, csak rossz az aksija, és elférne rajta egy szoftverfrissítés, ennyi.

SZerintem ezek a cuccok jók és használhatók, csak meg kell(ene) őket becsülni. Ilyen áron a pénzt kérném és gyűjtenék pl. egy jogsira vagy nyelvvizsgára.

2013. nov. 6. 14:01
 8/42 A kérdező kommentje:

A telefont használom a suliban netezésre is,mert Paddel kicsit feltűnő lenne az óra közepén és csak WiFi-s,szóval ha olyan helyen akarok vele netezni,ahol nincs szabad WiFi,meg kell osztanom a telóm mobilnetjét,de az még jobban meríti.

A gépet szinte csak filmezésre (külső winchesteren van több száz film meg sorozat,azt nem tudom az iPadre tenni) és írásra használom,meg néha netezek rajta.

2013. nov. 6. 14:02
 9/42 A kérdező kommentje:
Nem kell gyűjtenem,mert a jogsit apa fizeti és a nyelvvizsgákat is anyáék szokták.
2013. nov. 6. 14:03
 10/42 anonim ***** válasza:
87%

Pár infóórát kérj magántanárnál. Ha letakarítod a szeméttől és vírusoktól a gépet máris milliószor gyorsabb.

De komolyra fordítva a szót, személy szerint számítógépet kérnék mert azt használom ki a leginkább.

Esetedben kérj telefont, nehogy órán lebukj az ipaddel...

2013. nov. 6. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!