Kamaszok, ti hogy döntenétek?
Tegyük fel,hogy van egy aránylag jó okostelefonotok (S3 mini),de nem szeretitek,lassú,karcos,folyton lemerül.
Van egy netbookotok is,ami szintén nem a legjobb állapotban van,nincs rajta több hely,csak úgy működik,ha töltőn van (tehát sehová nem viheted),lassú,lefagy és tele van vírussal.Mellette van egy iPadetek,ami a gép több funkcióját helyettesíti.
Mit kérnétek Karácsonyra inkább?
Az egyik legjobb telefont,ami most a piacon kapható,vagy pedig egy jobb notebookot (Sony Vaio)?
Miért?
Vagy Z1 lesz a telefon,vagy LG G2,még nem tudom :D.
Igen,a netbook helyett kapnék notebookot.Vagyis amit kinéztem,az szerintem az.
Tuti,hogy vagy kapok egy új telót vagy egy új gépet.Lány vagyok,az elektronikai dolgokhoz nem értek,nem akarom még jobban tönkretenni a netbookot vagy a telefont.
A telefont meg utálom,nem tetszik a kinézete,pici is a kinézett telefonokhoz képest.
Jövőre "csak" 6-szor megyek külföldre,több utat már nem szeretnék,főleg nem anyáékkal,velük elég lesz egyszer is.Megyek fesztiválokra is,szóval élményeim vannak és lesznek is.
17:56
Mi a francnak kell írni választ,hogyha segíteni nem tudsz?!Hm?
Még egy gondolat.
Legközelebb ne írj ide ki ehhez hasonló kérdéseket szerintem, mert egyrészt kapod majd a mocskolódást (persze jogtalanul, mert arról nem tehetsz, hogy rengeteg pénze van a családodnak), másrészt magad is utána tudsz nézni teszteknek, ilyesmiknek a neten, és tudsz önállóan dönteni. Így nem kell azoknak az embereknek a szívét fájdítanod, akiknek az a Karácsony, ha enni kapnak (nyilván túlzással)
egy jó telrfont, és mellé egy jó, átlag, de használható notit, mondjuk egy 150k-s lenovot
ez a kettő kijönne a vaio árából
nem tudom miért kell a kérdezőt oltogatni, kioktatni, fölényeskedni vele. mekkora mocsok, hogy nem nyomorog mint mi!
az se jutott senkinek eszébe ha nem mindenből a legdrágábbat akarja, igaz mondjuk egy Apple meg drágább, hanem ár/érték arányt veszi figyelembe akkor nem kell választania a kettő közül mert mindkettő belefér egy vaio árába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!