Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kamaszok, ti hogy döntenétek?

Kamaszok, ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,hogy van egy aránylag jó okostelefonotok (S3 mini),de nem szeretitek,lassú,karcos,folyton lemerül.

Van egy netbookotok is,ami szintén nem a legjobb állapotban van,nincs rajta több hely,csak úgy működik,ha töltőn van (tehát sehová nem viheted),lassú,lefagy és tele van vírussal.Mellette van egy iPadetek,ami a gép több funkcióját helyettesíti.

Mit kérnétek Karácsonyra inkább?

Az egyik legjobb telefont,ami most a piacon kapható,vagy pedig egy jobb notebookot (Sony Vaio)?

Miért?

2013. nov. 6. 13:28
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Vagy Z1 lesz a telefon,vagy LG G2,még nem tudom :D.

Igen,a netbook helyett kapnék notebookot.Vagyis amit kinéztem,az szerintem az.

Tuti,hogy vagy kapok egy új telót vagy egy új gépet.Lány vagyok,az elektronikai dolgokhoz nem értek,nem akarom még jobban tönkretenni a netbookot vagy a telefont.

A telefont meg utálom,nem tetszik a kinézete,pici is a kinézett telefonokhoz képest.

Jövőre "csak" 6-szor megyek külföldre,több utat már nem szeretnék,főleg nem anyáékkal,velük elég lesz egyszer is.Megyek fesztiválokra is,szóval élményeim vannak és lesznek is.

17:56

Mi a francnak kell írni választ,hogyha segíteni nem tudsz?!Hm?

2013. nov. 6. 18:05
 22/42 anonim ***** válasza:
90%
Nos ez esetben én kérek elnézést...
2013. nov. 6. 18:10
 23/42 anonim ***** válasza:
76%

Még egy gondolat.

Legközelebb ne írj ide ki ehhez hasonló kérdéseket szerintem, mert egyrészt kapod majd a mocskolódást (persze jogtalanul, mert arról nem tehetsz, hogy rengeteg pénze van a családodnak), másrészt magad is utána tudsz nézni teszteknek, ilyesmiknek a neten, és tudsz önállóan dönteni. Így nem kell azoknak az embereknek a szívét fájdítanod, akiknek az a Karácsony, ha enni kapnak (nyilván túlzással)

2013. nov. 6. 18:14
 24/42 A kérdező kommentje:
Több tesztet végig olvastam,de sehol nem hasonlítanak össze telefont notebookkal.Vagy ha te találtál ilyet,akkor légyszi linkeld már be.
2013. nov. 6. 18:16
 25/42 anonim ***** válasza:
49%
telefon...
2013. nov. 6. 18:34
 26/42 anonim ***** válasza:
82%
Mibe segítsek hogyan verd el szüleid pénzét? Bár látszik nem sok eszük van,hogy ennyi vackot vesznek neked és még vigyázni sem tudsz rájuk,túlságosan elkényeztettek,nem tudod a pénz nem a fán terem...
2013. nov. 6. 19:02
 27/42 anonim ***** válasza:
69%

egy jó telrfont, és mellé egy jó, átlag, de használható notit, mondjuk egy 150k-s lenovot

ez a kettő kijönne a vaio árából

2013. nov. 6. 19:12
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom miért kell a kérdezőt oltogatni, kioktatni, fölényeskedni vele. mekkora mocsok, hogy nem nyomorog mint mi!

az se jutott senkinek eszébe ha nem mindenből a legdrágábbat akarja, igaz mondjuk egy Apple meg drágább, hanem ár/érték arányt veszi figyelembe akkor nem kell választania a kettő közül mert mindkettő belefér egy vaio árába

2013. nov. 6. 19:21
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Nos.Ezt már írták de azért én is elmondom mit gondolok:a telefonod tök jó,csak le kell söpörni róla mindent meg újrahúzni.Suliba netezni meg egy két dolgot megnézni meg amit elbír arra nagyon is jó.Tehát teló megoldva.A netbookkal ugyanígy kell eljárni.Le kell róla mindent venni a rendszerrel együtt és rá rakni a Win7-et (ha eddig is ez volt rajta akkor csak újrarakni)Tehát lapotop is megoldva.Az iPad meg ahogy olvastam jó.De!Mivel infúziós a laptopod ami nem túl előnyös ezért egy laptopot ez esetben Sony Vaio-t kérnék.Akárhogy nézem ez a legésszerűbb döntés.
2013. nov. 6. 19:50
 30/42 anonim ***** válasza:
53%
Mégis miért a legdrágább telefonok között nézelődsz? Mivel tud többet a 150000 Ft-os telefon az 50000 Ft-osnál? :) Ennyi pénzt kiadni egy telefonra pénzkidobás. Inkább akkor egy új notebook.
2013. nov. 6. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!