Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, szerintetek mit...

Kamaszok, szerintetek mit ronthatok el mindig az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

17/F vagyok

A kamaszokkal, fiatalokkal egyszerűen nem tudok ismerkedni, elbeszélgetni, mert alapból úgy állnak hozzám az iskolában pl. hogy velem aztán nem fognak beszélgetni meg semmi.

Elég határozatlan vagyok, nem mindig beszélek túl jól érthetően meg hangosan, néha lehet nehéz megérteni a beszédemet. Ezenkívül lehet más vagyok mint ők, nem tudok köztük úgy felszabadultan röhögni mint mások, van humorérzékem de én valahogy nem tudok vicces lenni, csak nevetni mások hülyéskedésein, meg viccein.

Valamiért a fiatalok elítélnek úgy, hogy még meg se ismertek igazán, és hiába közeledek feléjük és próbálok meg ismerkedni, mindig elfordulóan bánnak velem, hiába próbálok, nem tudok beszélgetni velük, ők nem akarnak.

Mit ronthatok el állandóan, lehet túl nyomulós, túl közvetlen vagyok?

Mi lehet a bajuk velem?

2013. okt. 31. 09:05
 1/1 Nádszálkisasszony ***** válasza:

Bár már nem vagyok kamasz, de azért írok. Lehet, hogy rossz körökben próbálkozol ahova egyszerűen nem illesz be. Az az igazi siker, ha önmagadat tudod adni és valakinek úgyis megtetszel, megszeret.

Magamból kiindulva pedig, engem mindig zavart ha valaki túljátsza magát, vagy ha nem tudja kifejezni magát, nem beszél szépen (elnyeli a szavak végét, nem érthető, halk).

De ne felejsd el ha valakinek megtetszel, akkor nem fog számítani, hogy túl nyomulós vagy, túl közvetlen etc. :)

22/L

2013. okt. 31. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!