Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kamaszok, ti hogy döntenétek?

Kamaszok, ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,hogy van egy aránylag jó okostelefonotok (S3 mini),de nem szeretitek,lassú,karcos,folyton lemerül.

Van egy netbookotok is,ami szintén nem a legjobb állapotban van,nincs rajta több hely,csak úgy működik,ha töltőn van (tehát sehová nem viheted),lassú,lefagy és tele van vírussal.Mellette van egy iPadetek,ami a gép több funkcióját helyettesíti.

Mit kérnétek Karácsonyra inkább?

Az egyik legjobb telefont,ami most a piacon kapható,vagy pedig egy jobb notebookot (Sony Vaio)?

Miért?

2013. nov. 6. 13:28
1 2 3 4 5
 11/42 anonim válasza:
35%
Mintha csak èn ìrtam volna ki a kérdést,én sem tudok dönteni.Csak annyi a különbség,hogy ipadem nincs. :D
2013. nov. 6. 14:28
 12/42 anonim ***** válasza:
61%

Nem azért, de lazán lehet ipaddel is kockulni órán, bár én nem szoktam:D

Én ezek közül egyiket se kérném, simán lehet királyabb holmikat is kérni, ami hasonló pénzből kijön... Amúgy meg telónak mit gondolsz? Ha az lesz feltétlen Xperia Z1, az S4 egy fos mellette.:D

2013. nov. 6. 15:53
 13/42 anonim válasza:
100%
Én telefont kérnék a helyedben. A gépedet szerintem probáld meg valami erős és jó vírus irtóval helyre tenni, addig is az Ipad mindenre jó.
2013. nov. 6. 17:04
 14/42 anonim ***** válasza:
75%
Most akkor netbookod van, és helyette kapnál egy notebookot? Mert akkor mindenképpen azt választanám.
2013. nov. 6. 17:15
 15/42 anonim ***** válasza:
83%
Telefon,, azon is van net, minden...
2013. nov. 6. 17:44
 16/42 anonim ***** válasza:
64%
Miért vannak azok lepontozva amúgy, akik a kérdésre megfelelő választ kapnak?
2013. nov. 6. 17:45
 17/42 anonim ***** válasza:
67%
*írtak
2013. nov. 6. 17:46
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Netbookot telepítsd újra (miután a külső winchesterre kimentettél minden fontos adatot)

Rakj rá egy vírusirtót, és láss csodát: teljesen jól használható és megfelelő sebességű gépet fogsz kapni. Ez ugyebár eddig ingyen van, csak egy kis idődet kell rászánni.

Telefonodhoz kérj Karácsonyra egy egy új gyári akksit. Addig is a frissen újratelepített netbookodra ments ki minden fontosat a telódból (Android Sync Manager-t ajánlom, telóra és sz.gépre is fel kell telepíteni, WiFi-n keresztül kapcsolódik. Pár gombnyomás, és az összes üzenetedet, képeket, telefonkönyvedet stb át tudod rakni a gépre)

Ha ez megvan, először csinálj a telefonodon egy gyári beállítások visszaállítását, hátha már ettől jobb lesz a helyzet. Ami appokat addig letöltöttél, azt majd pótolnod kell. De így legalább tudsz majd szelektálni, és amiket sosem használsz, azok nem kerülnek vissza feleslegesen a telóra. Ha ez nem segített, akkor szoftverfrissítés, neten utána tudsz nézni hogyan kell csinálni, informatikai analfabéta is képes rá. Csak olvasni kell tudni hozzá.

S3 mini tippem szerint kb 1 éves modell, ha nem sikerült vigyázni rá, hogy ne legyen karcos ilyen rövid idő alatt, akkor magadra vess. De még ezt is meg tudod oldani, pár dolllárért Kínából tudsz rendelni új kijelzőt, youtube alapján pedig azt is ki lehet cserélni otthon.

Ez eddig egy akksiba került, plusz némi időbe. Kb max 10e Ft-ra saccolok egy gyári, eredeti akksit.

Netbookhoz is kérhetsz akksit, az nem olcsó, de ha egy telóra lenne 100+ ezer keret, 20e Ft biztos lenne helyette egy akksira.

Tehát eddig kb 30-40e-nél tartunk, és van egy teljesen jól működő telefonod, egy teljesen jól működő netbookod, egy teljesen jól működő iPad-ed.

Szerintem elektronikai kütyü helyett kérj inkább szülőkkel közös utazást, vagy valami más "élményt". Koncertjegyet, külföldi vidámparkozást, akármit amit szeretsz.

Már persze ha mindenképpen el akarod költeni a szüleid mind a 250-350e Ft-ját, amibe tippem szerint egy Vaio kerül.

2013. nov. 6. 17:55
 19/42 anonim ***** válasza:
36%
Mi a francnak a tiniknek okostelefon?? Na megy laptop meg Ipod,meg Ipad???
2013. nov. 6. 17:56
 20/42 anonim válasza:
100%

Egyiket sem kérném, mert úgy látszik nem tudok vigyázni a dolgaimra, sem megbecsülni őket.

Teljesen felesleges egy újabb akármi, úgyis azt is tönkreteszed.

2013. nov. 6. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!