10-12 éves lányok! Mit szeretnétek karácsonyra? Szülők/kamaszok! Mit vesztek/készítetek ennyi idős gyermeketeknek/testvéreteknek?
Konkrétan a a húgomról lenne szó, 11 éves, tanácstalan vagyok az ügyben. Én 15 éves vagyok, nem tudok pár ezer forintnál többet rászánni.
Eddig egy vaníliás testpermetet biztos, hogy kap, de kellene még valami nagyobb ajándék mellé.
Bármilyen ÉRTELMES ötletet meghallgatok, a vibrátort és társait mellőzzük. Saját kézzel készített ajándék ötleteknek különösen örülnék. :) Köszönöm előre is mindenkinek!
Kreatívboltban kaphatóak olyan kis ládák, amelyeket szalvétatechnikával szoktak díszíteni... az lehetne a ti közös "kincsesládátok" vagy készíthetsz montázst mindenféle közös emlékekről készült képekből, azt szépen kidíszíthetnéd még mindenfélével... rakhatsz bele belépőket, ha vannak olyan közös kirándulásaitok, amire emlékeztethetnek a megőrzött préselt virágok (tudom, hogy ritka hogy ilyeneket megőrizzünk, de ha mégis akadnak hasonló dolgaid azokat mind föl lehet használni...) vagy ugyanígy készíthetsz emlékes füzetet, amit folytathat... (te csak veszel egy egyszerű jegyzetfüzetet, a borítóját kidíszíted, esetleg megkezded a közös emlékeitekkel, idézetekkel)
vagy készíthetsz ékszereket... gyöngyfűzéssel, csomózással, horgolással, bőrből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!